25 daily likes & dislikes

Er werd vorige keer al gevraagd of ik eens een likes en dislikes tag wil doen, maar bij deze tag moest je 25 likes en ook nog eens 25 dislikes noemen. Aan deze aantallen kom ik bij lange na niet, dus het idee van MissLipgloss om 12 dislikes & 13 likes te doen kwam als geroepen.  Van irritaties van buien en uitverkochte dingen, tot het vrolijk worden van de zon en het plannen van een vakantie!

 1. Een lijstje gemaakt om naar de winkel te gaan en merken dat meer dan de helft van de aanbiedingen niet aanwezig zijn in de winkel grrr.
 2. Die ene bui op de buienrader die precies op je hoofd valt wanneer je op de fiets stapt. Overkomt mij áltijd!
 3. Je besluit om even op een vrij moment lekker even te stad in te gaan. Alleen heb jij dat niet alleen bedacht, maar de halve stad is ook vrij en loopt ook in de stad. Ik kan daar écht niet tegen en ga dan rechtsomkeer meteen weer naar huis.
 4. Computers of het internet wat het gewoon niet doet. Ik wil er dan het liefst meteen mee gaan gooien, niet dat het helpt maar het is zooooo frustrerend.
 5. Je hebt ontzettend je best gedaan op een gerecht, wat meer dan 3 uur moet opstaan en wanneer je het wil gaan eten smaakt het toch niet. Zo zonde van de tijd! Van het geld vind ik het niet zo zonde, want je probeert toch van alles uit en er kan altijd wel een keer iets tussen zitten wat je niet lekker vindt.
 6. Reizen. Ik vind het echt 10 keer niets. Of het is met de bus, trein, vliegtuig of met de auto? Ik ben er liever gewoon meteen, dat scheelt weer een misselijk makende rit. Ik word overal misselijk van..
 7. Van die dagen dat er werkelijk gewoon niets uit je handen komt en je hebt al zoveel op de planning staan. Geef mij maar productieve dagen!
 8. Een afwas van een paar dagen, die maar blijft opstapelen omdat je beide geen zin en geen kracht hebt om af te wassen.  Ooit moet deze afwas toch weg.. en laat afwassen/afdrogen nou echt een klusje zijn waar ik een gruwelijke hekel aan heb. In het volgende huis moet echt een afwasmachine.
 9. Lig je lekker in je frisse, warme bed, kom je er achter dat je iets vergeten bent en je weer uit je bed moet, brrr koud dat het dan uit je bed is. Kom je beneden heb je het toch wel gedaan en kon je net zo goed blijven liggen.
 10. De NS die alvast de helft van de treinen cancelled, omdat er wel eens een vlokje sneeuw kan vallen.  Geen sneeuw te bekennen de volgende dag.
 11. Kleding waarvan de ene maat net even wat te krap zit en een maat groter zit te wijd.
 12. Gaan hightea-en en merken dat bijna alles chocolade is en laat je dat net niet teveel mogen hebben.. en alles ziet er zo delicious uit. Ontzettend balen 🙁

Likes: 

 1. Ik word vrolijk van de zon! Ik voel mij zoveel beter als de zon schijnt, heerlijk!
 2. De perfecte vakantie vinden en daar een half jaar naar uitkijken.
 3. De leuke voorjaarskleuren in de winkels, je wordt toch veel vrolijker met al die leuke kleurtjes.
 4. Een toffe jas scoren in de sale voor maar 5 euro. Ik word zo gelukkig van dat soort aankoopjes!
 5. Op zondag helemaal niets hoeven doen en heerlijk een dagje in je joggingpak/pyjama hangen op de bank. Genieten!
 6. Na een lange dag thuiskomen en merken dat je kat je gemist heb en meteen lekker bij je komt kroelen.
 7. Vriendinnenavondjes, gezellig even met elkaar bijkletsen en lekker eten samen.
 8. Als je tot laat moet werken en je komt thuis eten en het eten staat klaar voor je. Oh wat is dat toch heerlijk!
 9. Onverwachte cadeautjes, niets is leuker dan dat je zomaar een cadeautje krijgt!
 10. Bij de winkel/counter aankomen en merken dat de nieuwe limited edition in de winkel ligt, onaangeraakt! Je hebt het voor het uitzoeken en je wil het liefst alles meenemen. Lekker op je gemak als eerste de testers aanraken en met je arm vol swatches én nieuwe spullen de winkel uitgaan.
 11. Nieuwe recepten uitproberen en allemaal nieuwe heerlijke dingen ontdekken.
 12. Er even bij stil staan dat je gewoon echt super gelukkig bent!
 13. Lieve comments van bezoekers, daar daar kan ik zo blij van worden.

Ik ben wel erg nieuwsgierig naar wat jullie likes en dislikes zijn!

12 Reacties

 1. 23 februari 2013 / 15:16

  Wat een leuk artikel! En dat van die bui is heel herkenbaar! Ik heb het vooral als ik ga fietsen, ik fiets veel, vooral buiten de wintermaanden om en check bij wat donkerder weer altijd Buienradar, meestal klopt het en vaak kan ik tussen 2 buien door fietsen, maar soms klopt ie niet en dan ben ik net een paar kilometer lekker op weg en dan begint het te hozen. Meestal maak ik mijn ronde dan toch maar af omdat ik toch al natgeregend ben, als het wat warmer weer is, is dat niet zo’n ramp, behalve voor m’n haar dan…

 2. Mieke
  23 februari 2013 / 17:17

  Geen afwasmachine?! Oh my, ik zou alleen nog maar plastic wegwerpservies kopen 🙂 Wat ik inderdaad ook heel fijn vind is als je thuis komt en het eten staat al klaar. Heerlijk net op die dagen dat je er zelf geen kracht meer voor hebt! Wat voor mij trouwens ook een dikke dislike is, is als het wc-papier op is hahaha:-) PS echt een leuk artikel om te lezen!

 3. 23 februari 2013 / 19:21

  Om de dislikes moet ik hard lachen, want ook ik kan me af en toe flink ergeren. Maar van je likes krijg ik een heel warm gevoel- positieve dingen lezen is toch het allerleuktst.

  Een heerlijk artikel dat me blij maakt!

 4. Wendy (B)
  23 februari 2013 / 21:49

  Als ik naar jouw lijstje kijk:
  – Dislikes: nr 11 kleding die net te klein of te groot is en geen “halve” maat hebben.
  – Likes: nr 4 iets supertof vinden voor heel weinig geld.

 5. 23 februari 2013 / 23:10

  Wat een leuk artikel! Leuk geschreven, heel herkenbaar! 🙂

 6. 23 februari 2013 / 23:18

  Wat een leuk artikel! Erg leuk om te lezen. Heel veel punten zijn best herkenbaar, haha.

 7. 24 februari 2013 / 19:55

  Haha leuk lijstje , veel herkenbare dingen !

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx