3 x KleanColor swatches

KleanColor is een merk waar ik niet zoveel lakjes van heb, maar de lakjes die ik in huis heb vind ik erg fijn. Het is tevens ook nog een leuk betaalbaar merk en daar ben ik gek op. KleanColor heeft een heleboel aparte nagellakjes in hun collectie met veel glitters en shimmers erin. Vandaag laat ik drie lakjes zien, die ik alweer een tijd in huis heb.

Als basis heb ik gebruik gemaakt van een zwart crème lakje van China Glaze Liquid Leather. Dit is een zwarte lak die goed dekt in twee laagjes en daarom gebruik ik hem graag als basis. Voor de basis kan je natuurlijk zelf een ander goed dekkend zwart lakje gebruiken.

Van de onderstaande toppers, zo noem ik ze omdat ik ze zonder basislak niets vind en ik ze dus als topcoat gebruik, of te wel toppers. Van deze toppers draag ik twee laagjes bovenop twee laagjes zwart.

Chunky Holo Fuchsia is zoals de naam al zegt een holografische lak met chunky fuchsia glitters erin. Het holografische van deze lak is ver te zoeken, maar ondanks dat ik dat effect mis, vind ik de glitters die erin zitten wel erg mooi. Ze zijn eerder duo-chrome achtig, doordat ze wat van kleur veranderen als je met je vingers beweegt.

Dit is mijn favoriet van alle drie de lakjes en dit Holo Chrome en in dit lakje zie ik wel wat holografische deeltjes zitten, ze zijn nog al zuinig geweest met de holografische deeltjes. Deze lak heb ik ook geprobeerd zonder basislak, maar na vier lagen was die nog niet dekkend genoeg, dus heb ik het er gelijk weer afgehaald.

Chunky Holo Black is een glitterlak op zwarte basis, maar ook deze topper is alleen mooi over een andere lak en niet zo op zichzelf helaas. Daar voor is de zwarte basis veel te transparant en is het effect niet mooi. Vandaar dat ik ook Chunky Holo Black over een zwarte basislak heb aangebracht. Er zitten heerlijk grote chunky glitters erin, deze glitters zijn veel grover dan van de roze lak, terwijl dat ook een chunky lak is.

Deze lakjes komen uit Amerika, maar Pretty Polish verkoopt deze leuke lakjes ook voor €3,50.

Je kunt tot en met 1 februari kans maken op een KleanColor mini setje, dus mocht je nieuwsgierig zijn naar het merk, doe van vooral gewoon gezellig mee! 

17 Reacties

 1. 31 januari 2013 / 15:17

  Wauw, ik kende deze lakjes niet.. Holo Chrome vind ik het allermooist, doet mij ook een beetje denken aan galaxy nails 🙂

 2. 31 januari 2013 / 15:23

  Mooie lakjes! Holo Chrome is echt prachtig 🙂

 3. 31 januari 2013 / 15:53

  De tweede heb ik ook! Ik draag ‘m zonder zwarte ondergrond, met 3 (beetje dikke) lagen dekt ie helemaal en is ie prachtig! De laatste is ook erg mooi, doet me denken aan water-spotted nails!

 4. Mieke
  31 januari 2013 / 15:58

  Hele mooie lakjes!

 5. 31 januari 2013 / 16:20

  Erg leuk!
  IK vind de eerste en de laatste mooi <3

 6. 31 januari 2013 / 16:57

  Fijne lakjes- ik heb ze gelukkig ook:) Aanraders!

 7. 31 januari 2013 / 18:59

  Oh wat zijn ze mooi!! Vooral de laatste!! <3

 8. 31 januari 2013 / 19:56

  Die blauwe is echt geweldig!!! De anderen ook maar deze springt er wel uit voor mij!

 9. 1 februari 2013 / 08:46

  Vorige week heb ik mijn eerste Kleancolor lak getest zonder basis laag. .. na zes lagea was het eindelijk opaak. Misschien moet ik het nog eens proberen met een donkere basis lak

 10. 1 februari 2013 / 12:52

  Hele mooie lakjes! Ze staan alle 3 ook erg mooi over een zwart lakje heen.

 11. 2 februari 2013 / 18:48

  Ik heb ook drie lakken van KleanColor in mijn bezig en vind het fijne lakjes. En de verpakkingen staan erg leuk in mijn stash. Jup, ik ga zeker in de toekomst meer aanschaffen. PS, thanks voor de tip over waar je het kunt kopen. Ik wist niet dat ze hier in NL verkrijgbaar waren. Thanks!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx