31 days of nails | #11 polkadot nails

De 31 days of nails challenge is nog steeds in volle gang op mijn site en ik vind het nog steeds erg tof. Vandaag heb ik polkadot nails gemaakt als accent op één nagel, want ik heb deze stippen aangebracht op één van mijn favoriete lakjes, LOL van China Glaze een prachtige paarse holografische lak die gewoon door iedereen gezien moet worden als je dit op je nagels draagt. Ik draag wel vaker een nail-art op mijn ringvinger als accent nagel. Als ik namelijk de stippen doe op al mijn nagels vind ik het veel te druk en overdreven. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig of jullie ook wel eens op een bepaalde vinger/nagel een andere nagellak dragen dan de andere nagels? 

De paarse lak van China Glaze is bijna niet meer te verkrijgen, of je betaald een hoofdprijs op e-bay voor dit lakje. Deze holografische lakken worden namelijk niet gemaakt en dat is ontzettend jammer, want de lakken van deze serie zijn zo ontzettend fijn.

Polkadots/stippen zijn een erg leuk detail om in een nail-art te verwerken, maar je moet wel oppassen dat het niet te aanwezig/ te schreeuwerig wordt.

Maak jij wel eens stippen op je nagels bijvoorbeeld met een dottingtool?

8 Reacties

  1. 25 december 2012 / 09:47

    wow dat CG lakje is prachtig! die hele holo collectie is zo mooi, heb er maar twee van.
    leuk zo met die polka dot 🙂

  2. 25 december 2012 / 11:56

    De paarse kleur is mooi zegg!! leuk dat je maar op 1 nagel de dots heb gedaan!! ziet er leuk uit!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx