31 days of nails | #6 Violet nails

Eén van mijn favoriete nagellakkleuren is een paars en dan vooral donkerpaars met een mooie speciale shimmer erin! Ik heb dus redelijk wat paarse lakjes in mijn stash, maar ik had wel al twee lakjes in gedachten die ik voor deze nail-art zou gaan gebruiken. Als basiskleur heb ik gebruik gemaakt van Light as air van China glaze, een lila crème kleurtje die goed dekt in twee lagen. Ik heb vervolgens deze nail-art gemaakt met een vershoudfolie. Ja vershoudfolie uit de keuken, je leest het helemaal goed!! Hoe heb ik dat precies gedaan? 

Wat heb je nodig?

  • Een schoteltje of een imageplateholder waar je wat nagellak op kan doen
  • Vershoudfolie
  • Wattenstaafjes
  • Nagellakremover

Je lakt eerst je nagels in het kleurtje die je wilt. Laat vooral deze nagellak even goed drogen, zelf lak ik mijn nagels dan in de avond in het kleurtje die ik wil hebben. De volgende dag is het namelijk echt helemaal droog en kan je beginnen met je nail-art. Wanneer je nagels namelijk nog niet goed droog zijn dan blijft je onderlaag er niet opzitten en trek je deze mee met het maken van deze nail-art.

Je doet wat nagellak op een schoteltje – of zoals ik doe het op een imageplate. Je kreukt ondertussen even de folie en drukt dan de folie op de nagellak. Vervolgens ga je met de nagellak die op de folie zit op je nagels stempelen. Dit moet je voorzichtig aandoen, want anders trek je de onderste nagellak laag mee! Ik zou het eventueel nog wel even in een filmpje kunnen uitleggen? Laat maar weten of daar vraag naar is..


Wat vinden jullie van deze nail-art? Hoe vinden jullie de 31 days of nail challenge? Ik vind het tot nu toe erg leuk! Niet alle creaties die ik heb gemaakt ben ik even tevreden over, maar ik heb er wel enorm veel plezier in. Hier kan je mijn creaties tot nu toe zien: categorie 31 days of nails.

Share:

8 Reacties

  1. 5 december 2012 / 09:24

    Oelala nice! Ben niet dol op paars, maar de combi en de nail art zelf is wel heel gaaf !

  2. 5 december 2012 / 18:50

    Mooie combinatie lijkt een beetje op het printje op je sjaal

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx