31 days of nails | Glitter / Halfmoon & Galaxy (day 17/18/19)

Vorige editie deed ik voor de eerste drie nail-arts van de 31 days of nailchallenge in één artikel en ik probeer zoveel mogelijk nail-arts te maken voor een verzamelartikel. Deze keer heb ik ook weer drie nail-arts voor jullie gemaakt. 

Day #17 Glitter

Als basislak heb ik gebruik gemaakt van Artful van P2 waar jullie al eerder swatches van hebben kunnen zien op de site. Ik heb gebruik gemaakt van glitters van het merk Saffron. Dat is te koop bij de webshop Freshmintcosmetics. De webshop verkoopt een heleboel leuke glitterlakjes!

Ik heb maar weinig glitterlakken in mijn stash zitten, omdat ik niet zo van de glitters ben. Zo op zijn tijd draag ik een laagje glitters over mijn nagellak heen, maar dan heb ik de glitters voor een maand wel weer genoeg gezien. Wel begin ik steeds meer de glitterlakken van China Glaze te waarderen.

Day #18 Half-moon

Ik had verwacht dat de half moon nail-art makkelijk te maken was, mehhh niet dus. Het wilde maar niet goed lukken wat ik in mijn hoofd had. Dit is het resultaat na drie keer proberen en dit resultaat kan er mee door. Ik heb het ook niet zo op de half moon nail-art. Ik vind het mooier om gekleurde tips / french manicure te hebben, maar helaas zijn mijn nagels nooit op die lengte.

Day #19 Galaxy

Galaxy nails heb ik al meerdere keren gemaakt en dit keer heb ik het gemaakt door verschillende nagellakjes over elkaar te layeren. Ik ben begonnen met een zwarte basislak van China Glaze en vervolgens heb ik met allemaal shimmery lakjes steeds een laagje er op gestempeld met een sponsje.

17 Reacties

 1. 26 januari 2013 / 15:12

  Mooie nail arts! De galaxy nails vind ik erg mooi gemaakt 🙂

 2. 26 januari 2013 / 15:16

  Oeh de Galaxy vind ik erg mooi, wat een gave en stoere kleuren!

 3. Naomi
  26 januari 2013 / 18:55

  Die galaxy nails zijn echt prachtig!

 4. 26 januari 2013 / 20:49

  De half moons en de galaxy nagels vind ik erg leuk geworden!

 5. 26 januari 2013 / 20:59

  De 1 na laatste is best origineel 🙂

 6. 26 januari 2013 / 21:12

  O die laatste vind ik echt superleuk! Love glitters!

 7. 26 januari 2013 / 21:23

  Ohhh die galaxy! Dat is echt mijn favoriet:D Moet zeggen dat ik je half moons ook erg goed gelukt vind hoor!

 8. 26 januari 2013 / 22:36

  Heel leuk gedaan! Vooral de half-moon en glitter vind ik erg mooi.

 9. 26 januari 2013 / 23:12

  Ik vind die halfmoon erg mooi gedaan. Nu zijn ze allemaal erg leuk trouwens 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx