8 x leuke jassen

Geen titel #145

Afgelopen weekend  kwam ik allemaal leuke jassen tegen. Ik ben sowieso gek op jassen en heb wel een beetje een zwak om zo nu en dan een nieuwe jas erbij te kopen. Ik was eigenlijk op zoek naar een nieuwe jas, niet dat ik er eentje nodig heb haha. Ik vind het gewoon heel erg leuk om af te kunnen wisselen qua Dames jassen. Sowieso vind ik het prettig om een langere jas in mijn kast te hebben voor de wat koudere dagen in de lente/zomer. Een leren jasje vind ik altijd heel fijn en ik heb dan ook twee in mijn kast hangen. Deze kunnen al snel en kan je ook nog lekker combineren met een sjaal of een trui eronder.

Als het wat warmer is qua weer dan draag ik heel graag een spijkerjasje maar dan moet het wel rond de 20 graden zijn want anders vind ik het nog te koud vaak voor een spijkerjasje. De laatste tijd draag ik ook vaak een zwart bomberjasje. Zelf ben ik nog op zoek naar een leuk jasje met bloemetjes. Ik vind de bloemenprint-trend heel erg leuk en het lijkt mij leuk om een jasje te hebben met bloemen. Ik ben er alleen nog niet uit of ik nou een witte of een zwarte wil.

Wat vinden jullie leuke jasjes op het moment?

Onderdeel van een samenwerking

Share:

4 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 23:13

  Ik vind de tweede jas uit de onderste rij erg leuk! Sowieso heb je een leuke smaak qua jassen 🙂

 2. 1 juni 2017 / 02:24

  Het jasje met de bloemen vind ik erg leuk, Ik hou van leren jasjes en jasjes in het korte bomber model.

 3. Evelien
  6 juni 2017 / 15:45

  Dat zijn zeker leuke jassen! Die met bloemen is zooo vrolijk, love it!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx