About

dsc09104Even een digitale voorstelronde zodat jullie iets meer over mij te weten komen. Eigenlijk vind ik zo’n voorstelronde in het echt altijd maar stom haha maar vooruit voor m’n eigen blog vind ik het wel leuk! Ik ben Kelly en ik ben afgestudeerd als Pedagoog en werk 4 dagen in de week ik met het leukste team op een heel gezellig, klein kinderdagverblijf.

Eigenlijk vind ik zwart de mooiste kleur ook al weet ik dat zwart geen kleur is. Ik ben voor de rest verslaafd aan bloggen, houd van slapen, tassen, sneakers, cocktails drinken met gezellige mensen en daarbij hoort ook gewoon eten. Ik ben dol op eten en ik kan maar weinig dingen bedenken die ik niet lust. Voor de rest knuffel ik het liefst iedere kat die ik tegenkom, maak ik graag foto’s van alles en ben ik erg graag online op social media.

Mijn blog is mijn creatieve uitlaatklep al meer dan vier jaar. Mijn eigen stukje op het internet waar ik heel trots op ben en met heel veel liefde aan werk. Omdat het een hobby is wil ik mijzelf niet teveel vastigheid (meer) opleggen en blog ik wanneer ik zin heb, inspiratie teveel heb en gewoon de behoefte heb om iets met jullie te delen.

5 Reacties

 1. 14 augustus 2014 / 15:20

  Hey,

  Heb jij al met onze bloggers actie meegedaan? Maak een outfit aan op Fashees.nl, en embed je outfit op je blog en maak kans op een Fashioncheque t.w.v. €100,- http://on.fb.me/VmhkRr

  Redactie Fashees

 2. Nathalie
  4 november 2014 / 07:04

  Hallo, ik woon in belgie en ben zôô tevreden over de handcreme van hegron!! Hier NERGENS meer te vinden,kunt u mij helpen?? Ajb??

  • 22 november 2014 / 23:40

   Hoi Nathalie! Hegron handcrème is in Nederland te koop bij Action. Hebben jullie en Action?

 3. Yvette
  31 januari 2015 / 12:13

  Hi Nathalie,

  Klopt, de Hegron handcrème is te koop, voor zover ik weet, uitsluitend bij Action.
  Een goede vervanger is “Inecto Pure Coconot Creme”! Verkrijgbaar bij Action en diverse drogisten. Wel is er dan een aanzienlijk prijsverschil! Succes 🙂