Alweer twee jaar aan het bloggen

Vandaag is het feest, want ik blog inmiddels alweer twee jaar! www.belessa.nl is nog maar sinds september 2012 online, maar daarvoor blogde ik al op een blogspot-account en daar ben ik 4 januari 2011 begonnen. Vandaar dat ik vandaag met jullie een digitaal taartje wil eten en proosten op nog heel wat blog-verjaardagen!

Ik heb het altijd heel erg leuk gevonden om te bloggen, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik soms wel teveel ‘moest’ van mijzelf. Ik wilde zo graag dat er iedere dag een artikel online kwam, alleen bleek dat toch niet altijd haalbaar te zijn in drukke periodes. Studeren/afstuderen/verhuizen en hele weken werken, hebben er wel eens voor gezorgd dat ik de planning die ik voor ogen had, niet kon waarmaken en publiceren. Langzaam aan kon ik dat iets meer loslaten..

De afgelopen tijd kwamen er zelfs twee artikelen per dag online en ik zie de bezoekersaantallen de lucht inschieten. Ondanks dat ik het als hobby doe, is het ook leuk om een stijgende lijn te zien in bezoekersaantallen en ik kan er ook wel even om balen als de stijgende lijn ophoudt en er een ‘mindere maand’ tussenzit.

Ik ben soms uren per dag naast mijn werk nog bezig voor mijn site en ik moet gewoon oppassen dat ik niet doordraai in dingen. Twee artikelen is niet altijd haalbaar met een baan er naast, maar ach zolang het leuk blijft ga ik gewoon lekker op deze manier zo door!

Hebben jullie nog verbeterpunten of tips voor de site?

Share:

22 Reacties

 1. Stefanie
  4 januari 2013 / 09:00

  Leuk, gefeliciteerd! Op naar de 3!

 2. 4 januari 2013 / 09:17

  Gefeliciteerd Kellsss! πŸ˜‰ Het taartje was lekker en luchtig!
  Je weet: ik hou je site goed in de gaten ^_~Lekker zo doorgaan! *\o/*

  Veel plezier naar 4 Januari 2014!!

  Liefs! :-* Hel

 3. 4 januari 2013 / 09:28

  Gefeliciteerd!
  Ik vind dat je steeds veelzijdiger wordt en ik lees je artikelen al een hele tijd met veel plezier.

 4. 4 januari 2013 / 09:32

  Wat toevallig, dan zijn we ongeveer even lang aan het bloggen πŸ˜‰ Gefeliciteerd en keep up the good work!

 5. 4 januari 2013 / 10:37

  Dat is al een lange tijd, gefeliciteerd Kelly! Ik doe het ook als hobby, dus daarom vind ik 1 artikel meer dan voldoende.

 6. 4 januari 2013 / 14:08

  Geweldig zeg! Ik zit nu ongeveer op 1,5 jaar. De tijd gaat zo snel! Gefeliciteerd meid en hopelijk nog vele jaren erbij πŸ™‚

 7. Wendy
  4 januari 2013 / 14:33

  Gefeliciteerd!! πŸ™‚
  Ik vind je blog super leuk!

 8. 4 januari 2013 / 17:34

  Van harte! Tja time flies! In mei dit jaar bestaat mijn eigen site inmidels alweer 11 jaar. Ik heb vanaf het begin geblogd, maar het was toen vooral een soort digitaal dagboek en de frequentie lag enorm laag.

 9. 4 januari 2013 / 18:11

  Gefeliciteerd!
  Hopelijk komen er nog heel wat jaartjes bij want ik vind het fijn om jouw blogposten te lezen:)!

 10. Wendy (B)
  4 januari 2013 / 21:37

  Op naar nummer 3 πŸ˜€

 11. 5 januari 2013 / 13:52

  Een dagje te laat, maar niet minder gefeliciteerd!! :-))

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx