American Flag Nails

Kledingstukken met de Amerikaanse vlag, tassen, sjaals ze komen als paddenstoelen uit de grond. Iedereen lijkt wel iets te willen hebben met de Amerikaanse vlag. Ik heb even goed nagedacht, maar ik heb niets waar de Amerikaanse vlag opstaat.  Ik wil wel aan de trend meedoen, maar dan met mijn nagels. Ik zie mijzelf namelijk niet met een shirt met een vlag er op lopen, maar ik heb wel eens mooie creaties gezien waarop mensen deze trend gestyld hebben. Ik style dan ook mijn nagels in deze trend.

Ik ben helaas geen held in het zetten van strepen met een striper. Toch vind ik het geheel wel erg leuk geworden en zie ik er dan ook wel een Amerikaanse vlag in! Ik heb dus gebruik gemaakt van een blauw en rode kleur als basislak. Op vier vingers ben ik bezig geweest om sterren te stempelen met een imageplate van http://www.dashicabeautyshop.nl/.

Maken jullie wel eens nagels geïnspireerd door een fashion trend?

Share:

13 Reacties

 1. Wendy
  8 september 2012 / 09:44

  Ziet er erg leuk uit!

 2. 8 september 2012 / 11:24

  Ik loop tegenwoordig met een Amerikaanse Stafford die een stars&stripes halsband en riem heeft, dus dit kan er ook nog wel bij:)

 3. Angelique
  8 september 2012 / 11:55

  Vind t knap gedaan hoor.

 4. 8 september 2012 / 13:39

  Ziet er echt super uit, heb je mooi gedaan moet ik zeggen!

  Liefs

 5. 8 september 2012 / 16:34

  Hele leuke nail art heb je gemaakt!

 6. Joyce
  9 september 2012 / 13:41

  Heel leuk gedaan!

 7. priscella82
  10 september 2012 / 11:02

  Ziet er leuk uit!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx