Amsterdam Fashion Week | Colgate Launch Party en SIS by Spijkers en Spijkers

Collage55Een uitnodiging voor de Amsterdam Fashion Week zag ik een paar weken geleden in mijn inbox. Ik naar de AFW? Ik voelde mij meteen vereerd dat ik uitnodiging had ontvangen, want ik vind mijzelf helemaal niet het type wat rond loopt op een fashionevent en al helemaal niet tijdens de AFW, waar alle mensen die gek zijn op fashion bij elkaar komen. Naast de blijdschap en de trots die ik voelde dat ik een uitnodiging had ontvangen, was meteen een vraag die in mij opkwam, wat moet ik nou aan naar de opening van de AFW? Een jurkje? Een chique outfit met hakken? Tot op de dag zelf wist ik eigenlijk niet wat ik nou precies aan wilde. Alles wat ik had bedacht vond ik veel te gewoontjes. Op de AFW doft iedereen zich toch flink op en komt in zijn allermooiste jurken met hoge hakken aan? Het evenement werd dus gehouden in Amsterdam en ik had op Amsterdam Centraal afgesproken met Alyssa

sd

Ik had eerst bedacht om mijn rode nieuwe tasje mee te nemen, maar helaas paste daar de helft van mijn spullen niet in. Mijn camera bijvoorbeeld al niet, dus dat werd hem niet. Ik heb gekozen voor een rood shirtje, die heel leuk over één schouder valt. Ik droeg de rode top op een zwarte broek met studs en daarbij droeg ik sandaaltjes. Voor de rest had ik mijn khaki groene jas aan, maar die heb ik al snel uitgedaan omdat het er erg warm was. Het thema van de Colgate Launch Party was ‘a touch of red’ en ik besloot dus voor een rood shirtje te gaan, als mijn touch of red. Niet echt meer a touch of red, maar meer echt een onderdeel van mijn outfit.

Rood shirtje: Primark Zwarte broek met Studs: H&M Sandaaltjes: H&M

Voor wie de modeontwerpers Spijkers & Spijkers niet kennen, zal ik even een hele korte uitleg erover gegevens. Spijkers & Spijkers is een Nederlands Modeontwerpersduo van de twee zusjes Spijkers. Riet & Truus Spijkers zijn sinds 2000 actief in de mode en sinds 2010 hebben ze een tweede lijn opgericht namelijk SIS by Spijkers & Spijkers. In de collectie vind je een heleboel ruitjes, jurken met een a-lijn, ruches en vooral een heleboel kleur.

Dit beeld komt uit de Spring Summer campagne van dit jaar. Ik vind dat deze ruitjes en streepjes goed de stijl van Spijkers & Spijkers laten zien.

Ik was dus nog nooit op de AFW geweest en van te voren had ik wel wat vooroordelen of ik wel tussen alle fashionbloggers, journalisten etc. zal passen. Ik vind mijzelf maar gewoontjes en ik viel dan ook totaal niet op tussen het publiek wat rond liep op de AFW. De ene na de andere meest aparte kledingcreatie kwam voorbij. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken naar alle mensen en ik vond het erg leuk om zoveel verschillende (aparte) stijlen bij elkaar te zien. Ik had mij van tevoren nog even druk gemaakt wat ik aan moest doen naar de AFW, maar het maakt écht niet uit wat je aan heb. De één is helemaal over de top, cocktailjurkjes, hakken van 20 centimeter, maar ook gewone casual kleding kwam voorbij.

Collage

Voordat ik naar de show van SIS by Spijkers en Spijkers ging werd eerst door Colgate een nieuwe tandpasta gelanceerd namelijk de MaxWhite One Luminous. Willen jullie daar nog een review overlezen? Verschillende bloggers waren daarbij elkaar komen om naar de lancering van de nieuwe tandpasta te kijken, op de foto te gaan of gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een drankje, hapje & de mannen die met een bord met tandpasta rondliepen.

Ik vond het een hele leuke ervaring! Foto’s nemen was echt lastig vanwege de drukte en de positie waar ik zat in de Westergasfabriek.  Bedankt CreamPr voor de leuke dag!

15 Reacties

 1. 15 juli 2013 / 06:32

  Ik vond het ook echt geweldig om het mee te maken! Ik ben nog steeds aan het nagenieten haha!

 2. 15 juli 2013 / 07:34

  Ik vond het leuk om je te ontmoeten :-)! Was inderdaad leuk om mee te maken, het blijft toch een bijzonder iets.

  • 15 juli 2013 / 22:43

   Ja ik vond het ook echt heel erg leuk om je te ontmoeten! 🙂 Het is een hele leuke ervaring, die ik niet snel zal vergeten! Echt leuk om eens meegemaakt te hebben!

 3. 15 juli 2013 / 10:47

  Lijkt me super leuk eens zo’n show mee te maken, wat leuk dat je daar zijn mocht 😀

 4. Linda
  15 juli 2013 / 17:39

  Wat super leuk dat je daarheen mocht, de foto’s zijn leuken je zag er leuk uit 🙂

 5. 16 juli 2013 / 02:08

  Leuk zeg dat je erheen bent geweest 🙂 je zag er hartstikke leuk uit!

 6. 20 juli 2013 / 12:46

  Het was echt leuk om een keer mee te maken he? Leuk om je ontmoet te hebben!

  • 20 juli 2013 / 20:12

   Ik vond het echt een hele leuke ervaring! Gezellig om je eens ontmoet te hebben en wie weet tot een volgende keer! 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx