Antwoorden Q&A

Vorige maand vroeg ik aan jullie of jullie nog leuke vragen voor mij hebben om te beantwoorden in een Ask me everything! Er kwamen weer een heleboel leuke vragen voorbij die ik vandaag voor jullie gaan beantwoorden. Mocht er iemand zijn die nog een vraag beantwoord wil hebben, dan mag je ook gerust een vraag stellen in de comments!

 • Wat is je favoriete beauty merk? Ik vind  MAC een heel fijn make-up merk en ik vind dat MAC tevens ook nog eens hele leuke Limited Editions heeft, waar ik meestal wel van alles uit willen hebben. Ik ben vooral een groot fan van de lipsticks en MSF’s!
 • Lak je liever je nagels of stift je liever je lippen? Ik lak liever mijn nagels! Ik vind het net even wat makkelijk om mijn nagels te lakken, dan mijn lippen te stiften. Ik heb niet altijd zin om lippenstift te dragen, maar nagellak draag ik echt 9 van de 10 keer.
 • Wat is je grootste miskoop ever qua make-up of nagellak?Ik heb eens Glow in the Dark nagellak gekocht, omdat ik het idee had dat het wel erg leuk zou zijn. Waarom had ik dat in gedachten? Afgrijselijk vond ik het toen ik het op deed. Gelukkig zijn dat geen ernstige miskopen die ontzettend veel geld kosten.
 • Wat is je favo vakantieland? Mijn favoriete vakantieland is toch wel Italië. Ik vond Venetië echt prachtig en heeft het meeste indruk op mij gemaakt. Grappig om te zeggen dat Italië toch je favoriete vakantieland is, ondanks dat je er nog maar één keer geweest bent. Ik wil er snel weer eens naar toe!
 • Wat is je lievelingseten?  Ik ben gek op lasagne, taco’s, gekruide kippenpootjes, & tapas! Ik kan nog wel even doorgaan, want ik vind een heleboel erg lekker!
 • Wat is de grappigste blunder die je ooit hebt gemaakt? Ik was een keer uit op leuke teenslippertjes. Tot dat er iemand op de achterkant van mijn slipper ging staan, waardoor mijn slipper losschoot. De hele avond heb ik rond gehupt op een kapotte slipper, dat heeft er echt heel erg dom uit gezien, maar ik kon er erg om lachen. Ik was zelf zo eigenwijs om op van die strandslippertjes uit te gaan.
 • Wat zou je doen als je 1 miljoen won? Ik zou dan meteen een leuk huisje kopen en lekker gaan genieten in het buitenland! En natuurlijk heel goed shoppen 😉
 • Hoeveel werk je precies? Ik werk vier hele dag in de week op een kinderdagverblijf.

Bron afbeelding

10 Reacties

 1. 19 juli 2013 / 16:51

  HAHA ja glow in the dark nagellak is zoooooooo lelijk!! Leuk als je 10 bent, maar niet echt fashionable.

 2. 19 juli 2013 / 20:31

  MAC is ook absoluut mijn favoriete merk 🙂 Ook al is het af en toe wel wat pijnlijk voor mijn bankrekening haha..

 3. Linda
  19 juli 2013 / 23:35

  Leuke vragen en antwoorden 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx