Army nail-art

Om maar even in de army sferen te blijven. Na mijn mislukking van de nail-patches, besloot ik een poging tot nail-art te doen met ongeveer dezelfde kleuren. Ik wilde hem niet exact namaken, want ik vind het niet leuk om twee keer met een zelfde printje te lopen op mijn nagels. De kleuren vind ik wel erg mooi, ben sowieso wel erg fan van army-green.

Ik heb gebruik gemaakt van een lakje waar ik momenteel wel echt gek op ben en dat is één van de nieuwe lakken van Catrice – Steel my soul. Een prachtige beige/bruine lak met gouden glitters en een brush-metal effect. Het lakje krijgt een matte effect, waardoor de glitters erg mooi uitkomen. Vervolgens heb ik met bruin/goud en beige stippen op mijn nagels gezet en deze in elkaar laten overlopen. Ik heb de stippen gezet met drie lakke van China Glaze namelijk Westside Warrior, Sunset Sail en Passion.

Inspiratiebron: foto afkomstig van google

11 Reacties

  • 29 oktober 2012 / 15:21

   Dat is Westside Warrior! Echt een mooie groene kleur vind ik. Zal het er nog even bijzetten welke lakjes ik heb gebruikt.

 1. 29 oktober 2012 / 17:22

  Ziet er gaaf uit! Heb het zelf ook een keer geprobeerd en het is niet zo makkelijk als het lijkt hahah!

 2. 23 mei 2014 / 10:58

  Wow, that’s a really clever way of thiiknng about it!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx