Ask me everything #3

Hoi allemaal! Het leek mij wel weer eens leuk om een Ask me everything te doen! Vorige keer had ik een filmpje opgenomen & nu leek het mij weer eens leuk om het via een artikel te doen. De één vind filmpjes leuker en de ander leest liever artikelen, dus ik probeer af te wisselen. Dus heb je altijd al iets van mij willen weten, of ben je gewoon ergens nieuwsgierig naar? Stel dan gerust je vraag bij de comments. Ik vind het super leuk om antwoord te geven op jullie vragen, dus kom maar op!

7 Reacties

 1. 27 juni 2013 / 19:17

  Wat is je GROOTSTE miskoop ever kwa make-up of nagellak????

  x

 2. 27 juni 2013 / 22:13

  Wat is je lievelingseten? En wat is de grappigste blunder die je ooit hebt gemaakt? 🙂

 3. Sarah
  28 juni 2013 / 02:03

  Wat zou je doen als je 1 miljoen won?

 4. Lisalouise
  28 juni 2013 / 23:40

  Hoeveel werk je precies?

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx