Autumn Look | Comfort Zone

Wij moeten er nu toch echt aangeloven, of wij het nou leuk vinden of niet. De herfst is echt begonnen, misschien nog niet op de kalender, maar als je naar buiten kijkt is het wel typisch herfstweer. De zon en regen wisselen elkaar continu af en er zijn zelfs al dagen geweest dat het de hele dag heeft geregend. In deze video hebben jullie deze Autumn-look al voorbij zien komen en vandaag zien jullie wat foto’s, zodat jullie mijn look net wat beter kunnen zien. Ik heb gebruik gemaakt van veel groene kleuren, dat vind ik helemaal bij de herfst passen en deze kleuren draag ik dan ook graag. De look is wel wat heftiger dan ik normaal gesproken alledaags draag, maar ik vind de look niet te heftig om overdag te dragen. 

Gebruikte producten voor deze look: (ook in de video te zien)

 • Nivea gezichtscrème
 • Essence I Love stage oogschaduwbasis
 • Hema wenkbrauwpotlood in 010
 • Catrice wenkbrauwgel
 • Wet ‘ Wild – Comfort Zone
 • Catrice Unbeleaf‘able Blush in C01 Dancing Nymphs
 • Rimmel Thick & thin eyeliner
 • Zwarte oogschaduw als eyeliner
 • Dior Overcurl Mascara

Wat voor look draag jij graag met deze herfstdagen?

18 Reacties

  • chucky1012
   20 september 2013 / 06:34

   Sorry…..Oeps foute link….. maar ik heb het al gezien……

 1. 20 september 2013 / 07:38

  Prachtig ooglook 🙂 Helemaal mijn kleuren! Deze draag ik ook met enig regelmaat.

 2. Linda
  20 september 2013 / 10:14

  Mooie look, ik gebruik ook graag groen en bruintinten maar ook andere kleuren laat ik regelmatig voorbij komen, het ligt er maar net aan waar ik zin in heb die dag 🙂

 3. 20 september 2013 / 11:07

  Mooie look zeg! Ik hou van mosgroen 😀 staat je prachtig!

 4. 20 september 2013 / 12:39

  Mooi! Ik ben vooral heel erg van de bruintinten.. In de herfst, ook in de zomer (dan wel de lichtere versie)

 5. 20 september 2013 / 20:18

  Ik vind het erg mooie kleuren voor in de winter!

 6. Janine
  20 september 2013 / 22:11

  Hey !

  Mooie look , maar waar haal jij nog Wet ‘ Wild producten ? En de laatste foto zie ik een nagellakrek , waar heb je die gekocht ? Ik zoek er nog een . Maar steeds niet beschikbaar :c

  Liefs

  Janine

  • 20 september 2013 / 22:37

   Hoi Janine! Ik heb de producten van Wet ´n Wild besteld via E-bay en ik heb een heleboel producten gekregen van mijn zusje die in Amerika woont. Je kan een heleboel Wet ’n Wild producten bestellen via deze Nederlandse Webshop http://www.themakeupspot.nl/. Het nagellakrek heb ik een heel tijd besteld via deze website http://enchantra.com/. Wat leuk al die vragen Janine!

 7. 21 september 2013 / 00:05

  Mooie look! Maar ik vind dat er wel iets meer kleur had gemogen aan de binnenkant van je oog!

 8. 21 september 2013 / 16:16

  Staat je erg goed, mooie kleur 🙂

 9. 21 september 2013 / 19:18

  Wat een mooie look zeg! Ik zie hem nu al vaker voorbij komen, dit palet, en word toch stiekem wel erg jaloers. Misschien dat ik hem toch ook maar moet gaan bestellen, love love love it!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx