Beauty | Het jaar 2012 in favoriete nail-arts etc. #2

Nog maar een paar uur is het 2012 en dan doet 2013 alweer zijn intrede. Dit jaar is echt voorbij gevlogen zeg!! Al eerder heb ik een editie gedeeld wat voor looks, lipsticks en nagellakjes ik het fijnst vond in 2012. Ik had nog beloofd om mijn favoriete nail-arts, blushes en mascara’s op een rijtje te zetten. Vooral naar de nail-arts waren jullie erg benieuwd.

Nail-arts

Deze zonnebloem nail-art maakte ik uit losse hand op mijn oude site

Mijn kerstmannen nail-art vond ik erg geslaagd! Misschien een leuk idee voor volgend jaar?

Ik heb de laatste tijd redelijk wat nail-arts gemaakt voor de 31 days of nails challenge die nog in volle gang is en dus volgend jaar zeker weten verder gaat. Ik wil afwisseling op mijn site, vandaar dat ik niet iedere dag een nail-art plaats uit de 31 days of nail-art challenge.

Een zwart wit nail-art, ontzettend simpel design. Ik vond deze nail-art erg chique staan.

Een nail-art gemaakt met alleen maar blauwe kleuren voor de challenge en ik vond deze lichtblauwe en donkere blauw lak erg goed matchen. Ik moet vaker werken met één kleur!

Nail Beads heb ik nu in alle kleuren, waar later nog een review over online komt, als daar vraag naar is. Ik vind de beads echt ontzettend leuk, maar waar ik mij over blijf verbazen dat er setje bij zitten waar mensen erg veel geld voor neerleggen, terwijl je ze erg goedkoop kunt scoren! Daar later meer over..

Blushes

Mijn drie favoriete blushes! Helaas is van MAC Vera Flower Fantasy (links onder) ondertussen niet veel meer over, want ik heb deze blush meerdere keren laten vallen *huil*.  De drie blushes zijn alle drie van MAC, erg toevallig dat ik juist drie favoriete blushes van MAC heb.  Rose Quartz helemaal bovenin, heb ik ondertussen alweer ruim ander half jaar en gebruik ik vaak als highlighter, maar kan net zo goed als blush. My Paradise van MAC, ook een limited edition, met helaas een overspray bloem er op, is echt een prachtige peachy tint!

Mascara

In 2012 heb ik nog steeds wonder mascara ontdekt, de Catrice Glamour doll mascara kwam in de buurt, maar ook wat vlekt deze mascara na een paar uur.  Voor de rest vind ik alles aan deze mascara fijn, maar doordat die zo vlekt gebruik ik hem haast niet. De mascara die ik de laatste maanden alleen maar heb gebruik is de showtime mascara van NYC, waar ik ook al een review over heb geschreven.  Deze mascara geeft mijn wimpers volume, maakt ze lekker zwart en verlengt ze ook nog eens. En erg belangrijk, deze mascara vlekt niet!

Dit waren dan mijn favoriete nail-arts, die overigens echt nog moeilijk te kiezen waren, mijn favo blushes en mijn enige mascara die mij heeft verrast.

Hebben jullie ook een prachtige nail-art gemaakt, of een fijne mascara ontdekt in 2012?

7 Reacties

 1. 31 december 2012 / 07:51

  Er zitten mooie nail arts tussen! De Show time mascara ga ik van de week beginnen te testen! Ik ben benieuwd hoe die mij bevalt..

 2. 31 december 2012 / 09:32

  Leuke nail arts en die blushes zijn prachtig 🙂

 3. 31 december 2012 / 13:12

  Leuk overzicht, ik ben inderdaad wel benieuwd naar die Nail Beads…

 4. 1 januari 2013 / 11:32

  In 2012 heb ik mijn eerste stempels gezet:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx