Blogteam | Fairytale Jewels

Vandaag heb ik een super leuk nieuwtje voor jullie. Ik ben ontzettend trots dat ik deel mag maken van het blogteam van de té leuke webshop Fairytale Jewels.  Debby is de eigenaresse van deze webshop en heeft pasgeleden haar webshop vernieuwd en uitgebreid.  Eerst kon je terecht op de webshop voor sieraden, maar sinds kort kan je ook terecht bij Fairytale Jewels voor kleding en accessoires. Dit vind ik helemaal geweldig, want ik houd niet alleen ontzettend van sieraden, maar accessoires en fashion ben ik ook dol op!  Ik heb al een paar leuke dingen op het oog voor in de decembermaand.

Wat betekent dit allemaal voor jullie? Ik zal regelmatig nieuws met jullie delen over de nieuwe items van de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om wel eens leuke aanbiedingen met jullie te delen of winacties te organiseren in samenwerking met Fairytale Jewels. Dat klinkt allemaal toch wel erg goed hè?

Fairytale Jewels heeft voor deze feestmaand een prachtige glitterjurk online staan. Ideaal voor de kerstdagen of voor oud en nieuw! Dit jurkje is verkrijgbaar in de webshop en is verkrijgbaar in twee maten. In de maat s/m en m/l en kost €39.95.

Ik heb nu een erg leuke actie voor jullie, omdat de webshop net vernieuwd is en het assortiment is uitgebreid, mag ik namens Fairytale Jewels een kortingscode weggeven. Met de kortingscode belessa10 krijg je 10% korting in de webshop. De kortingcode geldt tot en met 31/12/12.

Nemen jullie allemaal even een kijkje in de webshop Fairytale Jewels??  Hebben jullie al iets op het oog om te bestellen?

12 Reacties

 1. 22 november 2012 / 14:34

  Gefeliciteerd! Maar ik heb wel een vraagje, wat doet dit met je onafhankelijkheid mbt tot de artikelen over deze shop, nu je een soort van “voor hun werkt”?

  • 23 november 2012 / 09:41

   Hee Vera, wat een goede vraag. Wat dit met mijn onafhankelijkheid doet? Ik schrijf een paar per jaar artikelen over een bepaald onderwerp binnen Fairytale jewels. Dit hebben wij zo afgesproken. Dit zijn artikelen die ik zelf schrijf, maar wel laat nalezen aan Debby. Er zijn dus wel wat richtlijnen qua onderwerp.

   • 25 november 2012 / 15:49

    Bedankt voor je eerlijke respons! 🙂

 2. 22 november 2012 / 18:49

  Ik kende die webshop niet. Deed me gelijk aan me eigen site denken XD 😛
  Maar wel erg leuk!!! Ben benieuwd naar het vervolg. En het jurkje is prachtig…. gedurfd, maar mooi!

 3. 30 november 2012 / 13:34

  Wat leeuk!! ik ga even een kijkje nemen op de shop!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx