Budget Highlightingpowder van Catrice

Eíndelijk kan ik zeggen dat er een highlighter op de markt is gebracht die lekker budget is. Er was namelijk geen highlighter te vinden in de vaste collectie die betaalbaar is en ook kwaliteit heeft. Catrice heeft eerder highlighters uitgebracht in tijdelijke collecties en ook deze highlighter is eerder uitgebracht door Catrice, namelijk in de Enter to Wonderland LE. Kijken jullie mee naar deze prachtige highlighter?

De highlighter komt in een zwart doosje die voor mij ook luxe uitstraalt. De highlighter zit in een mooi zwart doosje, waar ik eigenlijk ook een spiegel in had verwacht. Helaas zit er geen spiegel in, maar dat mag de pret van deze mooie highlighter niet onderdrukken natuurlijk!

Wat zegt Catrice over deze parel?

Met de ultra-zijdezachte Prime And Fine Highlighting Powder creëer je prachtige highlights op gezicht en decolleté. Geeft een parelmoerachtige, glanzende finish. Een wonderbaarlijk lichte poeder die gebruikt kan worden in combinatie met elke CATRICE foundation.

De highlighter heeft een lichte shimmer in zich en voelt héérlijk zacht aan op je gezicht. Deze highlighter is perfect voor alle witte huidjes onder ons en geeft een geweldige, gezonde glow aan ons gezicht.

Ik heb meerdere malen geprobeerd een foto te maken waarop ik de highlighter draag op mijn gezicht, maar dat is helaas niet gelukt omdat het te grauw was buiten. Toch wilde ik jullie de product foto’s en mijn enthousiasme niet besparen omdat er een foto niet helemaal gelukt was!

De highlighter is dus te vinden in het schap van Trekpleister en Kruidvat tussen de make-upjes van Catrice. Voor €4.49 is deze geweldige highlighter van jou!

12 Reacties

 1. 9 september 2012 / 09:13

  Deze staat nog op mijn wishlist! Ik vind hem er erg mooi uitzien..

 2. 9 september 2012 / 09:44

  Ik ben een absolute onbenul als het gaat om make-up en ik heb dan ook een ongebruikte highlighter in mijn stash:)

 3. 9 september 2012 / 10:14

  hij is wel erg pretty maar ik heb denk ik nog wel 5 andere highlighters die eerst op moeten XD

 4. Angelique
  9 september 2012 / 10:18

  Erg mooi maar zal m pas kopen als mijn andere highlighters op zijn. De verpakking ziet er mooi strak uit.

 5. 9 september 2012 / 10:47

  Ik hou het op mijn highlighter van dior haha 😀

 6. 9 september 2012 / 11:28

  Ziet er mooi uit, maar ik denk toch dat hij te subtiel is voor de getinte huid 🙂

 7. 9 september 2012 / 15:55

  Ben ook zo blij met deze product van Catrice, zo fijn en zacht echt mijn ideale highlighter:-)

 8. 9 september 2012 / 17:17

  Lijkt mij een hele fijne highlighter voor een leuk prijsje. Deze ga ik zeker een keer proberen.

 9. 9 september 2012 / 17:45

  Highlighter is heel moeilijk op de foto te krijgen, maar hij ziet er heel mooi uit!

 10. priscella82
  10 september 2012 / 11:04

  helaas niet voor mijn bruine huidje

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx