Byphasse Face Scrub

Ik gebruikte eerst heel graag de facescrub van Lush (Ocean Salt), maar de laatste maanden vond ik de scrub wat te agressief worden voor mijn gezicht. Dit komt ook voornamelijk door de wintermaanden, omdat mijn huid van mijn gezicht dan extra gevoelig is. Ik wilde heel graag een facescrub hebben die wat milder aanvoelt op mijn gezicht en mijn gezicht scrubt zonder irritatie en roodheden. Deze scrub is geschikt voor alle huidtypes en ik zag in de tube dat er geen extreem grote stukken inzitten.

De laatste tijd behandel ik een heleboel budgetproducten op mijn site. Voor de mensen die mij al wat langer volgen weten dat ik gek ben op fijne producten en als ze dan ook nog eens budget zijn is dat helemaal mooi meegenomen. Op mijn site zie je niet snel producten voorbij komen van honderden euro’s. Tuurlijk koop ik ook af en toe een product van MAC, of zoek ik weer eens leuke oogschaduws uit bij Inglot. Toch heb ik voornamelijk wel echt budgetproducten in mijn stash.

De verpakking van deze face scrub is lekker clean. Ik vind het fijn dat deze scrub in een tube zit en niet in een pot waar je iedere keer met je hand in moet.

De exfoliërende facescrub beloofd de onzuiverheden aan te pakken en je krijgt er een schone huid voor terug. Er wordt op de verpakking geadviseerd om de scrub één of twee keer per week aan te brengen op je gezicht. Ik breng de scrub drie keer per week aan. Wanneer ik wat tijd in de ochtend heb om te douchen, pak ik meteen deze scrub er bij. Ik masseer voordat ik ga douchen mijn gezicht in met deze crème en spoel het daarna onder de douche van mijn gezicht af. De scrub voelt lekker aan op mijn gezicht en de stukken in deze scrub zijn niet te grof. Ik ben zelf erg gevoelig voor grove scrubs en ik scrub dan mijn hele huid open. Deze scrub voel je lichtjes scrubben op je gezicht wanneer je het inmasseert.

De scrub irriteert mijn huid niet en wanneer ik onder de douche vandaan kom ziet mijn huid er goed verzorgt uit en mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Er zijn geen irritaties of roodheden te zien.

De ingrediënten van de scrub. Er zitten wel parabenen in en alcohol, maar die staan gelukkig niet als één van de eerste ingrediënten op de lijst. Voor de rest zit er Polyethylene (PE). Deze microbeads komen via de riolering in de zee terecht. Deze scrubt draagt bij aan de plastic soup in onze zee. Dit kan voor veel mensen een groot nadeel zijn om daarom dit product te kopen. Veel scrubs bevatten het bestanddeel Polyethylene.

Ik heb er echt een nieuwe favoriet bij! Mijn gezicht voelt echt zó zacht aan na het scrubben met deze face scrub! Deze Byphasse Face Scrub is te koop bij Action voor €1,99. Wat heeft Action toch fijne spullen voor een leuk prijsje in het assortiment!

12 Reacties

 1. 18 maart 2013 / 06:40

  Ik ken deze niet, maar hij ziet er wel fijn uit (:!

 2. sandra
  18 maart 2013 / 06:44

  ik vind je blog juist zo leuk omdat je veel budgetproducten reviewt! Ga zo door! 🙂

 3. Wendy (B)
  18 maart 2013 / 07:28

  Er staat nu eerst nog een andere scrub te wachten maar voor die €2 wil ik daarna wel proberen 🙂

 4. 18 maart 2013 / 09:04

  ik gebruik ik toevallig ook, vind ‘m super fijn 😀

 5. 18 maart 2013 / 10:18

  Dit is idd een fijne budgetscrub, helaas wel met plastic. (zie plastic soup foundation, producten met plastic die de zee, en daardoor ons ecosysteem vervuilen)

  • 18 maart 2013 / 19:28

   Er zit inderdaad plastic (Polyethylene) in, heb het nog even toegevoegd als nadeel bij de ingrediënten!

 6. 18 maart 2013 / 10:19

  Hij lijkt me fijn. Mocht ik hem tegen komen in de action, neem ik hem mee

 7. Sara
  18 maart 2013 / 22:40

  Klinkt goed, maar ik geef liever een paar euro meer uit aan een product wat minder milieuvervuilend is!

 8. 19 maart 2013 / 22:50

  Wat leuk dat hij zo goed bevalt! En wat een fijn prijsje, deze neem ik de volgende keer lekker mee.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx