Calvin Klein One shine lipstick in Rush (200)

Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe lipsticks. Toen ik het persbericht had gezien van de nieuwe lipsticks van CK, was mijn interesse meteen gewekt. Ik ben sowieso echt een lipstick-meisje! Doe mij liever maar een goed gepigmenteerde romige lipstick, dan een kleverige lipgloss. Ik heb al een heleboel over het merk gehoord, maar ik had het merk nog niet eerder getest.  Tijd om eens kennis te maken met CK!

CK One shine lipstick combineert de voordelen van een lipgloss, een lipbalm en een lipstick samen in één geweldige innovatie. De CK One shine lipstick, die verkrijgbaar is in 12 krachtige, heldere kleuren, creëert een oogverblindende glans met een glossy finish terwijl de vochtregulerende formule de lippen hydrateert en verzacht, voor een langdurig comfortabel gevoel. ck one shine lipstick verandert je look door zachte, sexy lippen met een glossy finish.

De lipstick zit in een zwart witte huls met Calvin Klein letters erop. De huls van de lipstick vind ik er wel erg grappig, hip en modern uitzien en hij valt zeker op in mijn lipstickstash. Het is niet de mooiste lipstickhuls die ik ooit gezien heb, maar ik vind hem juist zo leuk en apart doordat die totaal anders is dan alle lipsticks in mijn stash.

De CK one shine lipstick verpakking is geïnspireerd op luxueuze, zwarte texturen. het moderne contrast tussen mat zwart en witte glossy glans ontwikkelde zich tot een bijzonder zwart-wit silhouet met een ruw glanzend effect.

Wauw de swatches zien er erg goed uit. Ik vind de pigmentatie voor zo’n shiny lipstick erg goed.  De lipstick voelen echt ontzettend zacht aan en ik ben erg benieuwd hoe lang deze zachte lipstick op mijn lippen blijft zitten. Rush (200) zit een beetje tussen rood-roze en peachy in. Ik heb geen één lipstick in mijn stash die qua kleur overeen komt met Rush.

Niets op mijn lippen.

De lipstick is niet super gepigmenteerd op mijn lippen, maar je ziet net een gekleurd laagje. De lipstick voedt mijn lippen enorm en voelt lekker zacht aan op mijn lippen. Dat deze lipstick verzorgend is voor je lippen dat is goed merkbaar. De lipstick is niet heel erg longlasting, want als je een wat gedronken hebt en hebt gegeten dan is de lipstick toch al een heel stuk vervaagd.

De CK one shine lipstick is verkrijgbaar in 12 uiteenlopende kleuren en de prijs van deze lipstick is €18. CK exclusief verkrijgbaar bij de Douglas in de Kalverstraat (Amsterdam) en via douglas.nl

27 Reacties

 1. Wendy (B)
  22 maart 2013 / 07:11

  Een subtiel kleurtje: nice!

 2. 22 maart 2013 / 07:46

  Ik vind hem wel heel mooi, super… jammer van de prijs 😛

 3. 22 maart 2013 / 08:19

  Wow ik vind hem super mooi! Deze kleur staat je ook erg goed.

 4. 22 maart 2013 / 09:40

  Ziet er gaaf uit! Ik vind hem alleen best wel duur… Bij de Big Bazar is de CK makeup nu voor 2,99 per stuk te krijgen, misschien dat ik hem daar ga vinden!

 5. 22 maart 2013 / 11:28

  Wauw, wat een mooie kleur! Echt zo’n my lips but better kleurtje, staat je goed! Dat verzorgende spreekt me ook wel aan, echt tof dat daar steeds vaker aan gedacht wordt 🙂

 6. 22 maart 2013 / 12:34

  Mooie lipstick! Ik heb 2 lakjes ervan die zijn ook niet super dekkend

 7. 22 maart 2013 / 15:31

  Wat een prachtige, natuurlijke kleur. Hij staat je heel mooi Kelly!

 8. Linda Harkink
  22 maart 2013 / 20:57

  WOW, ik dacht eerst dat het een BAM in your face kleur zou zijn, maar de kleur staat je prachtig en is helemaal niet zo fel!
  xxx

 9. 1 september 2014 / 04:40

  Calvin Klein One shine lipstick in Rush (200) – Belessa.nlBelessa.nl
  [url=http://www.ville-loudun.fr/constable/canada-goose-accessoires.html]canada goose accessoires[/url]

 10. 1 september 2014 / 04:41

  Calvin Klein One shine lipstick in Rush (200) – Belessa.nlBelessa.nl
  [url=http://www.menuiserie-elec.com/chilliwack/doudoune-canada-goose-homme-pas-cher.html]doudoune canada goose homme pas cher[/url]

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx