Catrice SpectaculART | Gold leaf topcoat & Artfully lustrous

De nagellakken uit de SpectaculART collectie trokken mij eerlijk gezegd niet echt. Er zitten drie roze/paarse kleuren in en ik vind ze totaal niet bijzonder. Dat soort kleurtjes heb ik wel in mijn stash. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik namelijk alleen nog maar lakjes mag kopen die totaal niet lijken op een ander lakje. Ik heb namelijk wat kleuren nagellakken die in de buurt komen van elkaar op nagellakwielen geswatcht. Als ik ook maar enig het idee heb dat ze op elkaar lijken blijven ze in het schap. Streng ben ik hè voor mijzelf?  Kijk mee naar een prachtige combinatie van twee lakken uit de SpectaculART collectie. 

Artfully Lustrous is een nude kleurtje met een shimmer erin. Deze lak droogt erg streperig op (draag twee lagen) en dat vind ik doodzonde. Het is namelijk een hele mooie nude lak, die je nagels er even wat netter uit zullen zien. Dit is echt zo’n lakje die je op doet naar belangrijke (zaken) afspraken. Het liefst zou ik de O.P.I. dé 18 karaats gouden lak – the man with the golden gun – aan mijn stash willen toevoegen, maar ik heb er echt geen €39,95 voor over.  Het is dan wel echt een collectors-item, maar ik zou voor dat geld het niet op mijn vingers durven smeren.  Het leuke is dat je wel zelf wat glitters/flakies op je nagels kunt strooien om een soort gelijk effect te krijgen als the man with the golden gun. In de SpectaculART zit ook een mooie topcoat gold leaf topcoat, hij lijkt dan totaal niet op de man with the golden gun, maar met deze topcoat heb je toch nog wat ‘goud’ op je nagels. Ik vind het effect wel echt heel erg leuk.

De SpectaculART lakken zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleiser voor €2,69.

Share:

18 Reacties

 1. 12 november 2012 / 06:57

  Mooi lakje! Leuk voor de feestdagen, en ik word er helemaal vrolijk van haha. Het doet me inderdaad een beetje denken aan het OPI lakje, maar ach, deze ziet er ook heel leuk uit. Het OPI lakje, is a little bit, over mijn budget. :p

 2. 12 november 2012 / 08:44

  Wat toevallig: ik droeg deze combinatie laatst ook.
  Dat was ik helemaal niet van plan, maar ik vond Artfully Lustrous zo saai en zelfs wat lelijk op mijn vingers dat ik de Gold Leaf Top Coat maar bovenop smeerde. Wel een leuke combi!

 3. 12 november 2012 / 08:56

  Oeh dat is een mooie combinatie! Heb niet die lichtroze lak, maar wel zoiets 🙂 ga ik ook eens doen, want dat ‘goud’ staat mooi bij het roze!

 4. 12 november 2012 / 09:30

  mooie combinatie 😀 maar lijkt de topcoat niet erg op die ene uit de million styles collectie?

  • 12 november 2012 / 10:12

   Je hebt gelijk Femke! Ik heb die zelf niet in mijn stash maar hij lijkt ontzettend op Million dollar baby! Als ze niet hetzelfde zijn, maar dat kan ik helaas niet testen.

    • 12 november 2012 / 11:21

     Dat is ontzettend jammer! Dank je wel voor je comment, weten wij dat ook meteen weer!

 5. sanne
  12 november 2012 / 09:58

  De topcoat vind ik er mooi staan, ik meerdere lakken in de nude kleur en allen zijn streeperig.. Heb nog geen gevonden die goed dekt.

 6. 12 november 2012 / 10:56

  Ik vind de lakjes wel heel erg mooi, maar ben er nog steeds niet over uit of ik wat zal kopen uit deze LE. Als ik wel wat ga kopen dan is het sowieso de top coat, want die vind ik wel heel erg mooi.

 7. 12 november 2012 / 12:27

  Helaas was deze hier al uitverkocht. Ik vind de topper erg mooi.
  Liefs, xxx

 8. 12 november 2012 / 16:04

  Ik vind dit wel een mooie combi! Die Million Styles heb ik niet dus dit zou wel een mooie zijn 🙂

 9. 12 november 2012 / 17:16

  Mooi lakje! Ik hou het bij die van OPI. De million styles liggen bij mij weer in de winkel

 10. 12 november 2012 / 20:55

  I have the same gold nail polish and it’s just gorgeous! 🙂

 11. 15 november 2012 / 14:09

  Ik vind die topcoat zó mooi he! Echt een juweeltje <3

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx