Catrice spectaculART oogschaduws

Catrice haar nieuwe limited edition vult ook langzaam de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Deze keer is het de beurt een de spectaculART limited edition. Een limited edition die ik voor de verandering wel weer erg leuk vind.  Vandaag is het de beurt aan twee bijzondere oogschaduws.  Gister konden jullie ze al bewonderen in mijn shoplog (als jullie de shoplog hebben gezien, want mijn camera deed heel erg irritant doet met inzoomen, i’m working on it 😉 .  Het valt mij trouwens wel op dat ik de laatste tijd erg veel budget dingen review. Ik vind de high-end dingen weinig aan de laatste paar collecties.  Kijk mee naar deze mooie oogschaduws met een tof gevlochten patroontje, die mij erg doet denken aan mijn tweed-jasjes. 

Wat zegt Catrice over deze mooie oogschaduws? Zo nobel als kostbaar metaal. Het hoogtepunt van deze Limited Edition is de hoog gepigmenteerde oogschaduw in een prachtige tweedlook gevat in een innovatief 3D design. De zachte poedertextuur is extreem krachtig en blijft urenlang prachtig zitten. Voor verleidelijke en intense oogmake-up.

Swatches van de prachtige oogschaduws

Ik kocht de volgende twee kleuren: 01 So Precious en 02 Bombay Bauble. De overige twee kleuren vond ik wat minder, maar net zo goed gepigmenteerd als deze twee.  De swatches in de winkel hadden mij al meteen overgehaald om wat van deze oogschaduws te kopen. Ik kocht twee kleuren die ontzettend goed bij elkaar passen en maakte er meteen een look mee.

De oogschaduws zijn van een zachte structuur, maar niet te zacht. Ze laten zich makkelijk aanbrengen en blenden, ideale oogschaduw om mee te werken.

Ik vind oogschaduws voor wat je krijgt niet duur, maar wel voor wat Catrice betreft. Die toch wel bekend staat als budgetmerk. Oogschaduws die €3,99 per stuk kosten, vind ik al aan de dure kant voor een budgetmerk.

26 Reacties

 1. 7 november 2012 / 07:20

  Ik vind ze echt heel mooi! De kleur, maar ook het patroontje in de verpakking haha 🙂

 2. 7 november 2012 / 07:42

  Omg ik vind ze er zo tof uit zien! En het pigment is ook echt top! Jammer dat het inderdaad een beetje aan de dure kant is! 🙁

  • 7 november 2012 / 16:12

   Het patroontje erin is echt geweldig hè!

 3. 7 november 2012 / 08:45

  Ik heb alleen de lakjes gekocht, maar deze oogschaduw vind ik toch ook wel erg mooi.

  • 7 november 2012 / 16:12

   Hoe bevallen de roze/paarse lakjes? Ik vond ze er in de winkel niet zo bijzonder uitzien!

 4. 7 november 2012 / 09:06

  erg mooie producten 😀
  ik heb zelf de lakjes, shimmer powder en de glitterliners meegenomen :3

  • 7 november 2012 / 16:11

   Hoe bevallen jouw de producten? Ik ben wel nieuwsgierig naar de glitterliners!

 5. 7 november 2012 / 09:26

  Wat een praaachtige producten! Je hebt er ook een erg mooie look meegemaakt 🙂

 6. 7 november 2012 / 09:49

  Mooi zeg!
  Vind het echt prachtige oogschaduws! Vooral vanwege het design 😛

 7. 7 november 2012 / 11:09

  Ze zien er echt heel erg mooi uit! Ik heb er al wel naar staan te kijken, maar die €3,99 per stuk heeft mij toch wel tegengehouden om ze te kopen.

 8. 7 november 2012 / 14:03

  Heerlijk zijn ze he? Ik had ze laatst ook online staan, vind ze echt super!

 9. 7 november 2012 / 15:20

  ik vind het zeker mooi kleuren, maar had er zelf geen 4 euro voor over. eignelijk spreekt deze hele collectie mij niet zo aan. vind het allemaal wel mooi, maar niet mooi genoeg om zelf te kopen..

  • 7 november 2012 / 16:11

   Ik begrijp je helemaal. Ik vind €4,00 ook erg duur worden voor een mono oogschaduw!

 10. 7 november 2012 / 18:43

  super mooie kleuren <3 ik moet ook eens binnenkort kijken

 11. 8 november 2012 / 04:05

  Ik heb toevallig ook die 2 kleuren gekocht, maar nog niet gebruikt. Mooie look heb je ermee gemaakt!

 12. 8 november 2012 / 20:22

  Ze zijn zooo mooi! Ik heb er gister 2 gekocht, ook die donkere en de zilverkleurige zeg maar. De rest was hier sowieso ook al uitverkocht van de oogschaduws, anders had ik er misschien nog wel één genomen, ze zien er sowieso schitterend uit en te oordelen naar de swatches die ik op m’n hand heb gemaakt in de winkel, is de pigmentatie ook dik in orde!

 13. 8 november 2012 / 20:47

  Prachtige kleuren en een mooie ooglook heb je gemaakt:-)

 14. 9 november 2012 / 17:59

  vind het erg mooi patroontje! wel wat een de “duurde” kant! maar t zijn wel mooie kleure!

  • 10 november 2012 / 00:19

   Ja het is niet super duur ofzo, maar voor Catrice vind ik het ook aan de prijzige kant. Daarom vond ik twee oogschaduws ook wel voldoende en kocht ik ze niet alle vier.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx