Cherry Bloom N°18

Een charmante mix van kersenbloesem, framboos en blond hout. Dat klinkt toch al gewoon overheerlijk? Ik had het er al eventjes over in het artikel van See by Chloé, dat ik niet snel gek ben op een parfum. Vorige week had ik opeens twee nieuwe parfums waar ik helemaal wild van bent. Zo vind je een tijd geen luchtjes omdat je niets lekker vindt en nu heb je twee nieuwe <3. 

Deze variant is een stuk goedkoper dan mijn andere nieuwe liefde See by Chloé. Tevens is dit ook weer een bewijs dat budget luchtjes ook heerlijk kunnen zijn.  Ik heb al eerder een versie opgemaakt van The Master Perfumer, namelijk Amber. Die heb ik ook weer opnieuw aangeschaft en zelfs ook al een keer weggeven voor een verjaardag.

Met het uiterlijk van de parfum is het dik in orde. Ik ben gek op de sierletters op het flesje, het roze etiket en de lieve uitstraling.

Cherry Bloom heeft kersenbloesem, framboos en blond hout als geurnoten.  Het parfum ruikt eerst heel erg bloemig en fris. De kersenbloesem, maar ook de framboos ruik je erg goed. Wanneer je de parfum wat langer draagt wordt  de geur wat minder zoet, maar komt er een warme geur van blond hout in de plaats van de zoetige geur.

Cherry Bloom N°18 (50ml) is te koop bij Kruidvat voor de leuke prijs van €7,99. Heerlijk voor jezelf, maar ook tevens leuk om cadeau te geven!

(Bron bloemenfoto)

19 Reacties

 1. 15 mei 2013 / 06:22

  Lekker geurtje lijkt me! Mooi prijsje ook <3

 2. 15 mei 2013 / 08:15

  Lijkt me lekker, ik heb de andere nieuwe geur

 3. 15 mei 2013 / 11:07

  Die geurnoten… <3 Ik wil ze opeten! Je hebt me overtuigd hoor Kelly, ik MOET dit geurtje ruiken!

  • 15 mei 2013 / 21:51

   Die geurnoten klinken alleen al heerlijk hè! De verpakking vind ik al echt helemaal Joyce! Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

   • 17 mei 2013 / 17:30

    Echt om op te eten inderdaad! ;D De verpakking is ook zeker lang niet slecht! Als ik hem geroken heb, hoor je zeker meer!

 4. 15 mei 2013 / 13:47

  Klinkt erg goed. Hopelijk gaat kruidvat ook een keertje een geurtje met patchouli en/of sandelhout op de markt brengen.

  • 15 mei 2013 / 21:52

   Dat klinkt ook erg goed, dat wordt een hele warme geur als ik het zo lees!

 5. 15 mei 2013 / 20:51

  7,99?! Jeetje, dat is echt goedkoop voor zo’n lekkere parfum! Vind de verpakking erg mooi, denk dat ik hem wel ga aanschaffen ^_^

  • 15 mei 2013 / 21:51

   Ja wat een koop je hè! Ik vind de verpakking ook erg mooi, ben fan van al dat roze!

 6. 16 mei 2013 / 09:58

  Deze lijkt me echt super lekker! Ik ben ook fan van de Orange Blossom en Amber uit deze lijn.

 7. 16 mei 2013 / 13:13

  Ik ben zo benieuwd naar deze geur! Ik zag de tas-verpakkingen al staan voor 3 of 4 euro, maar ik kon nergens ruiken. Nu ben ik alleen maar nog meer benieuwd naar deze geur, haha!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx