CK One shock street edition

Calvin Klein komt met een Street Edition van de One Shock parfum. De beide flesjes – er is een dames & herenversie –   zijn voorzien van ontwerpen van beroemde graffiti kunstenaars. Beide flesjes zijn niet te missen met zo’n tof ontwerp. De Street Edition parfums zijn verkrijgbaar vanaf Februari.

Geworteld in een echte urban traditie. zelfexpressie, kunst, sociale uiting. Graffiti is de universele taal van de straat. Verslavend sexy,  gelimiteerde editie ‘skin’geuren, voor haar en hem.

De flacons: De CK one shock street edition flacons zijn voorzien van ontwerpen van de beroemde graffiti kunstenaars miss 163 en fabel. Zij hebben hierbij hun eigen persoonlijke interpretaties van het merk weergegeven. geïnspireerd door street art, maken de brutale, speciaal ontworpen beelden deze gelimiteerde editie echt uniek. De damesflacon, ontworpen door miss 163, is voorzien van heldere, vrouwelijke graffiti op wit opaal glas. de herenflacon, ontworpen door fabel, is voorzien van zijn bekende ‘wilde stijl’ belettering op zwartgespoten ondoorzichtig glas.

De geur – for her

CK one schock street edition for her opent met een energieke mix van mandarijn, bergamot en sappige pruim. de intensiteit verdiept zich met een heerlijke melange van gekarameliseerde bessen en vloeibare chocolade. de  verslavende signatuur wordt voltooid met sensuele amber gehuld in patchoeli, sandelhout en muskus.

Topnoten: mandarijn, bergamot, vleugje pruim
Hartnoten: gekarameliseerde bessen, vloeibare chocolade
Basisnoten: sandelhout, amber, patchoeli, muskus

de geur – for him:

CK one shock street edition for him prikkelt de zintuigen met een uitbarsting van verfrissende mojito, waterige komkommer en sprankelend citrus. Het hart intrigeert met aromatische kruiden, geranium en een onverwacht frambozencacaoakkoord met een heerlijke combinatie van chocolade tonkabonen, vanille en romige toffee voor een langdurige signatuur.

Topnoten: fris mojito akkoord, waterige komkommer, sprankelende citrus
Hartnoten: aromatische kruiden, geranium, framboos cacao akkoord
Basisnoten: chocolade tonkabonen, vleugje vanille, toffee

De CK one shock street collectie
50 ml – € 34
100 ml – € 47

Verkrijgbaarheid: De CK one shock street collectie is vanaf februari 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances en bij parfumerieën en warenhuizen.

Share:

8 Reacties

 1. 21 januari 2013 / 16:51

  De flacons vind ik sowieso super gaaf! Ga wanneer ze in de winkel liggen zeker even ruiken!

 2. Joyce
  21 januari 2013 / 17:00

  Wat een gave flesjes!

 3. 21 januari 2013 / 20:41

  Tof design! Ik ben erg benieuwd naar de geur 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx