Contact

BelessaNL biedt adverteerders, bedrijven en merken de kans om op verschillende manieren te adverteren op mijn blog. Bent u van een (PR) bedrijf en wilt u een product opsturen of een andere samenwerking aangaan, dan kunt u mij mailen op kelly@belessa.nl. Ik vind het altijd leuk om in contact te komen met (nieuwe) bedrijven en of webshops.
Heb je een vraag of wil je graag in contact komen met mij dan kan dat via mijn mail-adres kelly@belessa,nl. Je kan mij ook volgen via de social media (zie icoontjes in de rechter zijbalk en ik zal je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

4 Reacties

 1. margriet kuper
  24 januari 2013 / 22:52

  Heb gereageerd op je enquête en wou dat in een berichtje laten weten. Maar lukte me daar helaas niet. Dus bij deze. .. doe graag mee aan de Opi actie

 2. Freek van Aerle
  15 september 2014 / 17:35

  Beste sitebeheerder,

  Mijn naam is Freek van Aerle, 23 jaar en student aan de Fontys in Eindhoven. 2 Jaar geleden ben ik een webshop begonnen voor zonnebrillen en contactlenzen en ben erachter gekomen dat dit iets is wat ik de komende jaren wil gaan doen.

  De afgelopen maanden heb ik volle bak gewerkt aan mijn site om betere rankings te behalen. Ik moet het opnemen tegen de grootste spelers van mijn branche zoals Hans Anders en Pearle. Toch is het me gelukt om beter te ranken dan deze bedrijven op de breedste woorden van deze branche, namelijk: Zonnebril, Lenzen.

  Het gaat nu steeds beter met mijn webshop waardoor ik het bijna niet kan bolwerken in combinatie met school. Ik loop op dit moment stage voor school en in de avonden werk ik aan mijn webshop. Het gaat nu zo goed dat ik volgend jaar naar de Deeltijd opleiding omschakel waardoor ik overdag aan mijn webshop kan werken en in de avonden mijn school afmaak.

  Het is voor mij zo’n grote uitdaging om in mijn eentje van de grote bedrijven te winnen op het gebied van rankings binnen google. Ik zou het helemaal geweldig vinden als ik echt kan doorstromen naar een toppositie (1-3) binnen google. Maar daarvoor heb ik uw hulp nodig. De reden waarom mijn site beter is gaan ranken de afgelopen maand is omdat ik de juiste backlinks heb gevonden die naar mijn site verwijzen. Nu ben ik erachter gekomen dat modeblogsbacklinks erg goed zijn voor mijn rankings.

  Daarom vraag ik u of u met mij wilt samenwerken. Is het mogelijk dat u een backlink naar mijn site plaatst? Ik kan een backlink terugplaatsen naar u als u wilt maar ik kan er ook voor betalen. Als er andere mogelijkheden zijn hoor ik het ook graag. Ik sta voor open voor een leuke samenwerking met u! Ik hoop dat u mij kunt helpen mijn droom waar te maken.

  Ik hoor graag wat van u!

  Met vriendelijke groet,

  Freek van Aerle
  http://www.fuva.nl

  Meer informatie over mij kun je vinden op: http://www.fuva.nl/service/about/

 3. 16 november 2014 / 09:56

  Goedemiddag,

  Afgelopen week is de eerste bèta versie online gezet van onze nieuwe website. Wij hebben een uniek systeem ontwikkeld die wekelijks uitzoekt wie nou de beste bloggers van Nederland zijn. Hiervoor zijn wij opzoek naar bloggers die graag hun website terug zouden willen zien in de lijst van beste bloggers van Nederland. Het zou leuk zijn als jij je blog ook aanmeldt :)! Aanmelden is natuurlijk geheel kosteloos en zal altijd zo blijven.

  http://www.bestebloggers.nl/

  Wesley

 4. 14 april 2015 / 21:12

  Beste Kelly,
  ik ben pas begonnen met het ontwikkelen van een aantal producten, met name de Argan producten.
  ik heb een Aladdin arganolie product ontwikkelt, zou je voor mij een review schrijven.
  Mijn webshop is http://www.arganam.nl en mijn website is http://www.arganam.info
  Als je hiermee akkoord gaat, stuur ik je een flesje Arganolie en wat meer informatie over het product Aladdin
  Mvg,
  Arganam