Converse All Stars – inspiratie

Ik heb al heel wat paren All Stars versleten en ik blijf All Stars zeker opnieuw kopen. Ik heb verschillende soorten gehad van witte, tot roze en turquoise. Op dit moment heb ik alleen maar de classic zwarte in mijn schoenenstash zitten, maar ik wil er snel weer een paar bij.  Ik vind All Stars nog steeds erg leuk en ik vind ze al snel stoer staan in een outfit. Zelfs zal ik ze niet snel onder een rokje/jurkje dragen, maar er zijn genoeg meiden die All Stars ook gewoon met rokjes/jurkjes combineren. Persoonlijk vind het mooier onder een stoere broek of jeans. Vandaag wat outfits als inspiratie met Converse All Stars. 

14 Reacties

 1. 15 april 2013 / 15:22

  Ik ben gek op Converse. Ik heb zelf een zwart, bordeaux rood, grijs, roze en blauw paar. (oeps?) Maar ik loop ze ook helemaal kapot.

 2. 15 april 2013 / 16:09

  Ik vind ze erg leuk, maar helaas staan ze me niet:( Ben er een beetje te tuttig voor, denk ik.

 3. 15 april 2013 / 19:43

  Ik ben ook dol op All Stars. Heb nu 3 paar hoge en 1 paar lage. Met pijn in m’n hart doe ik ze weg als ze echt té afgetrapt zijn. Voor mijn zoontje vind ik ze ook geweldig en voor m’n dochter staan de allerkleinste roze ‘First Stars’ al klaar 🙂

 4. 15 april 2013 / 21:02

  Ik vind all stars echt een basis paar schoenen die iedereen zou moeten hebben in hun collectie!

 5. 15 april 2013 / 21:32

  I <3 allstars! Draag ze al jaren en heb bijna alleen maar Allstars haha. Vind de laatste outfit/combi het meest kloppen 😀

 6. 15 april 2013 / 21:33

  Leuke inspiratie foto’s, sommige fashionbloggers herken ik! Ik heb alleen geen All Stars, erg hé? Wel gehad hoor, jaren geleden.. maar ik ben meer van de hogere sneakers.

 7. 15 april 2013 / 21:40

  I LOVE CONVERSE! like, my best shoe friends.

 8. 16 april 2013 / 18:06

  Leuk! Ik heb een tijdje een AllStars tic gehad en had ze in alle kleuren van de regenboog en printjes enzo, maar van lieverlee ruimde ik er steeds meer op. Ik heb nu alleen nog een paar van lichtgrijze sweatstof, zelfs de klassieke zwarte en rode heb ik opgeruimd. Ik heb best grote voeten (maat 42) en op de één of andere manier vond ik de witte neus juist dat erg benadrukken en daar ging ik me echt aan ergeren. Bij anderen vind ik het wel leuk staan.

 9. 17 april 2013 / 10:09

  Leuk artikel! Ik heb nog nooit een paar gehad maar ik wil ze wel heel graag

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx