Marc Inbane | Crackling Sun Mousse

Knetter ijsjes waren een grote favoriet  van mij vroeger. Nu is er een zonnebrandcrème uitgekomen, die ook dat knetterende geluid maken, als de knetterend ijsjes in mijn herinneringen. Marc Inbane introduceert een Crackling Sun Mouse. Een mousse die zorgt voor micro explosies die ook daadwerkelijk knetteren. Verfrissend en verkoelend tegenlijk voor de warme dagen. Op het moment van schrijven is het rond de 28 graden en mijn huid kan wel een verkoeling gebruiken. 

De Crackling Sun Mousse komt in een hoogglans witte spuitflacon en ik vind de verpakking nogal aan de saaie kant. Ik had liever een flacon gezien met kleurtjes, een flacon waar ik een echt zomergevoel van krijg. De producten van Marc Ibane hebben allemaal dit simpele design.

Zonnebrandcrème is in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Crèmes, lotions, spray of olie, maar Marc Inbane komt met een luxe zon bescherming mousse! Deze mousse heeft een uniek knetterend effect. De technologie zorgt voor micro explosies, die daadwerkelijk knetteren en op hun beurt weer zorgen voor een verfrissend en verkoelend gevoel. De mousse heeft een hele fijne luchtige structuur en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Ik heb het al eerder eens genoemd, maar ik haat het als zonnebrand zo aan je lichaam kleeft en plakt. Deze mousse plakt totaal niet en heeft tevens ook nog verfrissende, aangename geur.

Wanneer je je op je lichaam spuit komt er eerst een mousse vrij die meteen verkoelend aanvoelt op je huid. Ook hoor je meteen het knetterende geluid wat de micro explosies veroorzaken. Tijdens het uitsmeren blijf je het knetterende gevoel horen, tot dat de mousse helemaal is uitgesmeerd. De mousse trekt meteen in je huid en voelt totaal niet vet aan. De verkoelende werking van deze zonnebrandcrème vind ik heerlijk, ook ben ik fan van de geur en de manier waarop de mousse uitsmeert. Totaal geen plakkerig gevoel, heerlijk!

De Crackling Sun Mousse is verkrijgbaar in twee soorten namelijk SPF 10 (die heb ik in mijn bezit) en SPF 20. De SPF 10 die ik in mijn bezit heb is net even te laag voor mij en de SPF 20 zou beter bij mijn lichte huid passen.

De Crackling Sun Mousse SPF 10 €19,95

De Crackling Sun Mousse SPF 20 €24,95

De Marc Inbane Crackling Sun Mousse is te koop op de website.

13 Reacties

 1. chucky1012
  20 juni 2013 / 06:09

  Wauw, dit lijkt me super heerlijk. Vroeger had je van die zakjes met crackle candy die je op je tong legde en dat ging tegen je gehemelte aan knetteren…… leuk….. De candy kocht ik in de tijd in een straat had gewoond waar de goedkoopste candyshop van de stad was…. Je kocht toen al voor 5 cent een snoepje 😉

 2. 20 juni 2013 / 08:45

  Het effect lijkt me heel apart en gaaf om te beleven haha!

 3. 20 juni 2013 / 12:37

  Heerlijk als hij zo verkoelend is, love it! En dat geknetter, wat grappig haha! Ik heb ook zo’n mousse, maar dan van Ladies Night haha :’) Die knettert ook, heel grappig.

 4. 21 juni 2013 / 21:34

  Klinkt goed! Ik heb vroeger ook ooit zo’n product gehad, ben alleen compleet vergeten van welk merk haha! Werkt echt heerlijk verkoelend.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx