De 25 vragen tag!

Ik heb de tag al wel eens eerder voorbij zien komen, maar ik vergat de tag iedere keer weer. Tot ik op de blog van Alyssa kwam en de tag weer eens zag. Ik besloot er meteen mee aan de slag te gaan, zodat ik de tag niet weer ging vergeten. Ik deel regelmatig (persoonlijke) tags met jullie en ik krijg er vaak hele leuke, lieve reacties op. 

1.  Heb je huisdieren? Ja een Britse Korthaar Senna!

2. Noem drie dingen die bij je in de buurt zijn?Mijn telefoon, Senna & mijn vriend.

3. Wat voor weer is het op dit moment? Grauw en regenachtig helaas. Kom maar op met die warme en zonnige dagen. Die paar dagen die wij hebben gehad vond ik veel te weinig!

4. Heb je een rijbewijs? Zo ja, heb je al eens een botsing gehad? Ja ik heb mijn rijbewijs! Gelukkig heb ik nog nooit een botsing gehad. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik veel te weinig rij.

5. Hoe laat ben je vanochtend opgestaan? Rond 09.00 uur werd ik wakker en heb ik nog heerlijk even gerelaxt in bed. Ideaal zo’n zondag (op het moment van schrijven was het zondag. Ik schrijf altijd een heleboel artikelen vooruit)

6.Wanneer heb je voor het laatst gedoucht? Vanmiddag nog na het hardlopen!

7. Welke film heb je voor het laatst gekeken? Ik heb als laatste Parker gekeken. Jason Statham speelt de hoofdrol en ik vind hem nooit verkeerd om naar te kijken. Het verhaal was voor de rest ook wel vermakelijk, geen top film, maar het kon ermee door!

8. Wat stond er in je laatste sms? Het laatste smsje was van een dag dat het erg mooi weer was. Mijn vader had vakantie en moest mij even jaloers maken dat hij wel in het zonnetje lag.

9. Welke beltoon heb je? Best thing I ever had van Beyoncé. Eigenlijk heb ik zelden mijn geluid aan, heb mijn telefoon gewoon altijd op trillen staan.

10. Ben je ooit wel eens in het buitenland geweest? Ja ik ben al vaker in het buitenland geweest! Ik ben niet zo gek op reizen, maar als ik éénmaal op de plaats van bestemming ben vind ik het heerlijk!

11. Hou je van sushi? Ik heb eigenlijk geen idee. Ik ben niet zo’n visseter, heb het gewoon nog nooit geprobeerd. Ik vind het er niet verkeerd uitzien, moet het eigenlijk gewoon echt eens proberen.

12. Waar doe jij je boodschappen? Ik doe regelmatig boodschappen bij de Deka, die zit namelijk echt gewoon naast mijn huis. Voor de rest ga ik regelmatig naar de Vomar, Lidl & haal ik iedere zaterdag lekker vers fruit op de markt.

13.  Heb je ooit wel eens slaapmiddelen gebruikt? Nee ik heb nooit slaapmiddelen gebruikt. Ik ben een hele makkelijke slaper, ik kan echt overal slapen. Regelmatig val ik op de terugweg van een feest of een dag weg in de auto in slaap, met keiharde house muziek aan.

14. Heb je broers en zussen? Ja,  twee stiefzusjes en een halfbroertje. Mijn familie zit nogal ingewikkeld in elkaar hihi.

15. Heb je een laptop of een desktop computer? Beide!

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag? 26, poeh echt te oud..

17. Draag je een bril of lenzen? Ik heb het allebei! Ik draag liever mijn lenzen, dat vind ik net wat lekkerder zitten en rustiger voor mijn ogen. Ik heb naast mijn lenzen ook een bril, want ik ben echt slechtziend. Ik kom niet eens de trap af  ’s nachts zonder mijn bril.

 18. Verf je je haar? Ja ik verf mijn haar! Ik vind mijn eigen haarkleur maar helemaal niets. Ik heb echt zo’n peper en zout haarkleur en mijn haar wordt sinds 10 jaar op de paar weken geverfd. Ik laat dan alleen mijn uitgroei bijwerken, want als ik iedere keer mijn hele haar verf dan worden mijn punten nog droger.

 19. Wat zijn je plannen voor vandaag?  Heerlijk even aan mijn site werken. Ik vind het soms heerlijk om even een avondje achter elkaar door te werken/schrijven!

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laats gehuild heb, dus dat moet al een flinke tijd geleden zijn.

21. Wat is je favoriete Pizza?  Pizza Fungi, ik ben gek op champignons!

22. Heb je liever hamburgers of cheeseburgers? Ik ben niet zo’n fastfood-fan. Ik eet eigenlijk liever gewoon lekker gezond! Als ik moet kiezen dat ik kies ik voor een hamburger, maar je maakt mij er niet zo blij mee.

23. Wanneer had je voor het laatst een ‘all-nighter’? Ik ben niet echt gemaakt om de hele nacht op te blijven, dus dat doe ik ook gewoon niet. Ik word niet zo gezellig als ik geen slaap heb gehad!

24. Welke kleur ogen heb je? Blauw/grijs!

25. Proef jij het verschil tussen Coca Cola en Pepsi? Ik proef wel verschil tussen de ene cola en de andere cola, maar of de cola die ik op dat moment Coca Cola of Pepsi, of één of ander b merk is? Dat herken ik echt niet hoor!

17 Reacties

 1. 19 mei 2013 / 15:59

  Altijd het lezen waard, die persoonlijke tags:)

 2. 19 mei 2013 / 20:56

  Leuke tag! Zo kom je in één keer een hoop over de blogger te weten 🙂 Mooi beestje is Senna trouwens!

 3. 19 mei 2013 / 22:34

  Wat een leuke tag!
  Mijn favoriete pizza is toevallig ook de Fungi, lekkaah!

 4. 20 mei 2013 / 08:26

  Deze ga ik ook een keer doen, hij is leuk! En Senna is echt heel schattig <3

 5. 31 mei 2013 / 15:17

  Leuk! Deze neem ik misschien wel van je over :).

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx