‘De blushes waar ik niet zonder kan’

Ik kan gewoon echt niet genoeg krijgen van mooie blushes. Ik koop af en toe een mooi exemplaar waarvoor ik ’s ochtends vroeg meteen klaar moet zitten om de blush te bestellen van een leuke limited edition van MAC. Een leuke beloning af en toe voor mijzelf! Daarnaast loop je toch gewoon te watertanden als je je schatjes weer op een rijtje ziet! Helaas zijn de meeste blushes die ik in mijn bezit heb, dus tijdelijke collecties van merken, waardoor deze blushes erg mooi zijn om te zien. Helaas zijn de meeste dus alleen niet meer te verkrijgen. Dus de ‘ blushes waar ik niet zonder kan’ even tussen haakjes, omdat ik ze echt geweldig vind, maar als ik ze niet meer heb dan houd mijn leven niet op 😉

MAC Vera Flower Fantasy (LE) //MAC Rose quartz (LE) // MAC My paradise (LE)

 MAC Vera swatches

MAC Rose Quartz swatches

MAC My paradise swatches

Catrice Unbeleaf‘able Blush in C01 Dancing Nymphs //Sleek Suede (LE – nog wel verkrijgbaar via diverse webshops) // Cargo blush in Rome

Swatches van Sleek Suede (LE – nog wel verkrijgbaar via diverse webshops) // Cargo blush in Rome// Catrice Unbeleaf‘able Blush in C01 Dancing Nymphs

Ik denk dat alle zes de blushes wel erg divers zijn en niet op elkaar lijken. Ik kan niet kiezen welke ik nou het aller aller allermooiste vind! Welke blush uit je stash gebruik jij graag?

Share:

13 Reacties

 1. 2 oktober 2012 / 06:53

  MAC Rose Quartz vind ik heel erg mooi! Die wil ik misschien nog wel, haha. Is die LE of niet? Ook die Cargo blush uit Rome vind ik niet verkeerd. Balen dat die in Rome is gekocht, lol. 🙁 Ik vind ze allemaal wel mooi, maar die twee springen er voor mijn gevoel toch wel uit.

  • 2 oktober 2012 / 11:36

   Haha waar staat dat ze in Rome gekocht zijn dan :P? Het is de naam “Rome” hihi

 2. 2 oktober 2012 / 10:05

  Ik gebruik altijd dezelfde tot ‘ie op is:) Dat is er nu eentje uit zo’n doos van Estee Lauder.

 3. 2 oktober 2012 / 10:10

  Er zitten hele mooie blushes bij! Logisch dat je niet zonder kan 😀

 4. Joyce
  2 oktober 2012 / 10:20

  Die blush van mac is mooi!

 5. 2 oktober 2012 / 12:45

  hele mooie blushes!
  die van cargo & mac vera vind ik het mooist 🙂

 6. 2 oktober 2012 / 13:10

  De mac producten zijn zo mooi. geen wonder dat ze je favoriet zijn.
  Liefs, xxx

 7. 2 oktober 2012 / 20:47

  Super mooie blushes rose quarts is mijn fav om te zien

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx