De herfst is begonnen!

De zomer is officieel nog niet eens ten einde, maar de herfst heeft al zijn intrede gemaakt. De herfst waar ik meestal wel een keer goed ziek word (en dit helaas dus ook is gebeurd) omdat mijn lichaam nooit tegen de omschakeling kan van het mooie weer,  naar het koude regenachtige. De regen vind ik echt vreselijk in de herfst, waarom moet het nou toch zo nat zijn! Afgelopen dinsdag was het alweer raak, een hele dag regen. Ik word daar altijd een beetje ongelukkig van, vooral als je plannen hebt om van alles te gaan doen. Drie keer drijfnat geregend en mijn humeur wordt het dan ook echt niet beter op.

Toch heeft de herfst ook zijn charmes. Ik kan onwijs genieten van de kleuren van de herfst, de mooie gekleurde bladeren die langzaam naar beneden dwarrelen. Ik vind het heerlijk – mits het droog is en niet zoveel wind – om lekker in de bossen te gaan wandelen en te genieten van de mooie omgeving. Qua kleur ben ik wel echt een herfsttype denk ik. Bordeauxrood, petrol, okergeel en grijs vind ik echt prachtige kleuren en de herfstcollecties zijn ook altijd erg mooi om te zien. Zo kan ik in januari blij worden als de bikini’s langzaam tevoorschijn komen, zo blij ben ik ook als ik in de zomer de nieuwe items voor de herfst online zie komen. Ik vind de combinaties voor de zomer soms toch wel erg vervelen. Ik kan veel beter combineren als het iets kouder word. Panty’s, leggings, jasjes, jurkjes, alles kan gewoon in de herfst. Ik vind het heerlijk om al die dingen met elkaar te combineren. In de zomer is het toch maar een shortje, sandaaltjes en een topje.

Leuke dingen aan de herfst:

 • Senna die weer veel vaker op schoot komt liggen en ons ook gezelschap houdt op het voeteneind in bed. Ze is nogal eigenwijs, dus ze wil heel vaak niet op schoot. In de zomer wilde ze het helemaal niet, ze vond het veel lekkerder om op de koude vloer te gaan liggen.  Echt heerlijk dat ze nu weer lekker tegen je aan kruipt
 • Ik vind het heerlijk om handschoen, sjaals en mutsen te dragen!
 • Mijn lekkere warme uggs kunnen weer uit de kast
 • Sowieso vind ik het altijd lekker om weer mijn laarzen aan te kunnen!
 • Ik vind het heerlijk om mijn huis helemaal herfstproof te maken. Herfststukjes, waxinelichthouders, dienbladen vol met kaarsen
 • Geurkaarsen vind ik extra lekker als het weer kouder word, net als Wax Melts. Iemand nog een aanrader qua geurkaarsen/Wax melts?
 • Lekker onder een dekentje op de bank liggen <3
 • Herfstcollecties en het combineren van kleding!
 • Nieuwe kleding shoppen!

Wat vind jij van de herfst? Wat vind je leuk aan de herfst?

Bron foto

19 Reacties

 1. 15 september 2013 / 16:01

  Helaas, ik ben er nog niet klaar voor, maar het zal moeten hé 🙂
  Eefje

  • 15 september 2013 / 19:40

   Ja helaas zit er geen mooi weer meer aan te komen ben ik bang 🙁 Denk aan de leuke, gezellige dingen die de herfst meebrengt!

  • 15 september 2013 / 19:41

   Ja de regen hoeft mij ook echt niet zo! Ik vind het niet erg als het iets kouder word, maar geen regen en ook geen wind bleh.

 2. 15 september 2013 / 16:08

  Heerlijk die herfst! Ik ben benieuwd of Lieve bij me komt liggen, ik denk het niet. Die is echt heel erg op zichzelf. Lush daarentegen lag gisterenavond al weer op mijn schoot. <3

  • 15 september 2013 / 19:43

   Ja jij was er al een paar weken helemaal klaar voor hè? 🙂 Wat heerlijk dat Lush wel op je schoot komt liggen! Senna heeft gelukkig alweer op mijn schoot gelegen, maar doet dit ook alleen als ze er zelf zin in hebt. Ze kan ook hele dagen echt op zichzelf zijn. Vaak als je je dr bij je pakt, vind ze het wel lekker om op schoot te liggen. Heeft Lieve dat niet?

 3. 15 september 2013 / 17:37

  Het leukste aan de herfst vind ik dat je weer nieuwe vesten, sjaals en shirtjes in fijne warme kleurtjes mag kopen! En ongegeneerd op de bank mag hangen in een huispak met dikke sokken en dan een boek lezen of tv kijken..

  • 15 september 2013 / 19:43

   Heerlijk om lekker de avonden door te brengen in je huispak en vooral met van die lekkere grote lompen sloffen eronder 😀 Ik herken je helemaal 🙂

 4. Tessa
  15 september 2013 / 18:49

  Heel Kell,

  Hier een website waar ik zelf wel eens waxmelts vandaan heb:

  -http://www.waxmelts.nl/waxmelts

  Echt heerlijke, goedkope melts!

  Liefs

  • Tessa
   15 september 2013 / 18:55

   Door jouw toedoen heb ik er overigens ook weer 20 besteld terwijl de andere nog geeneens op zijn hahaha ^^

  • 15 september 2013 / 19:38

   Oh wauw, wat een leuke dingen! Dank je wel voor het delen! Ik wil ALLES hebben 😀 😀

 5. 15 september 2013 / 19:31

  Jaaa ik vind het ook fijn als onze kant weer op schoot komt zitten en lekker veel te gaan knuffelen :).
  En helemaal fijn om weer nieuwe kleding te kopen hihi.

 6. 15 september 2013 / 20:46

  Ik vind de herfst leuk maar het begint dit jaar wel een beetje vroeg!

 7. 15 september 2013 / 22:06

  Ik heb liever de zomer, maar de herfst heeft ook zeker leuke dingen! Ik heb gisteren bij de Intratuin scentchips gekocht 13 stuks voor €5,95! Je hebt heel veel verschillende geuren en vanavond heb ik de Peer variant gebrand en die ruik je heel erg goed!

 8. 16 september 2013 / 17:16

  Ik hou niet van die regen wanneer ik naar buiten moet. Maar wanneer ik binnen ben vind ik het wel iets knus hebben. Ben alleen sinds dat hier de herfst begonnen is al ziek, dus dat is minder..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx