Diary #214 Bokketocht, strand, gin’s

Een lekkere,volle diary met heel veel leuke dingen! Uiteten, cocktails, bokketocht, badkamermeubel die eindelijk klaar is, feestjes & allerlei andere leuke dingen. Deze week word ook weer heel erg gezellig met finale van Ajax, indoor festival en allerlei andere leuke dingen. Kort weekje gelukkig!

Maandag

Een beetje een wazige foto, maar de nieuwe badkamermeubel is eindelijk klaar. Heel veel pech mee gehad met het uitvallen van spiegeldeuren, stukkende scharnieren en één en al drama. Hij is eindelijk af en ik vind ‘m heel erg mooi!

Dinsdag

Dagje werken en in de avond uiteten voor mijn broertje zijn verjaardag alvast! Lekker bij de Mexicaan hmm!

Woensdag

Serieavondje! The Blacklist en de laatste aflevering van Designated Survivor keek ik onder andere! Vet tof! Heel erg jammer dat het seizoen nu is afgelopen en we heel erg lang moeten wachten.

Donderdag

Ik moest vandaag werken en ik baalde dat het enorm slecht weer was. De dagen ervoor was het zo lekker (helaas moest ik toen ook werken) en nu regende het. In de avond dronk ik lekker een Gin Tonic met een vriendin, even gezellig avondje kletsen en er kwam ook een nieuw boek binnen van een onwijs goede schrijfster Emilie Schepp. Hebben jullie daar al iets van gelezen?

Vrijdag

Geen foto’s gemaakt en hield ik ook even een dagje rust. Kapot was ik!

Zaterdag

Bokketochten met allemaal lieve mensen! Het is een soort kroegentocht op de fiets waarbij je verschillende bokbiertjes kan drinken. Ik lust geen gewoon bier dus ik dronk of Radler of Rosé bier.

Zondag

Na de hele avond op mijn benen te hebben gestaan was ik echt kapot haha. Ik kon niet meer om 12 uur en lag gewoon vet vroeg in mijn bed op zaterdag. Zondag moest ik echt even bijkomen en het was mooi weer dus eventjes richting strand.

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. 22 mei 2017 / 17:23

    Het eten ziet er verrukkelijk uit ja! Ik kan me trouwens helemaal voorstellen dat je niet van “gewoon bier” in de zin van pils houdt, dan is bokbier natuurlijk al helemaal geen uitkomst door de enorm bittere afdronk, zelfs in vergelijking met gewoon pils…

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx