Diary #213 Singlefeestje & IJhallen

Hey! Welkom bij het lezen en het kijken van mijn nieuwste diary. Ik neem je weer mee in wat ik afgelopen week heb gedaan. Ik heb onder andere kleding verkocht bij de Ijhallen, ging lekker uiteten, at heel veel lekkers bij een vriendin, werkte weer lekker verder aan mijn blog en ik ging naar een feestje in de Melkweg, Amsterdam.

Maandag

Yesss eindelijk weer mooi weer! De voorspellingen zien er goed uit gelukkig! Ik maakte ook even snel prei-schotel. Voor de rest deed ik niet veel bijzonders was super moe maandag!

Dinsdag

De nieuwe badkamerkast was al een tijdje in huis maar er waren wat problemen. Het ging allemaal niet even makkelijk en soepel. Leidingen die niet helemaal gingen, drukte en op het laatst viel één van de spiegeldeuren naar beneden doordat de scharnieren niet goed waren. Heel veel pech mee gehad, maar hij is zo mooi! Hier is er nog 1 deur. In het weekend is de tweede deur erin gezet!

Woensdag

Sprookjesbos met de kindjes van mijn werk. Ieder jaar weer een succes en ik voel mij ook altijd net een kindje haha! Het was in de ochtend echt zo ontzettend koud. Ik had mijn winterjas al aangedaan en nog zat ik te trillen op de paardjes haha. In de middag werd het lekkerder weer gelukkig. Leuk dagje gehad en iedereen vond het erg geslaagd! Bij thuiskomst lagen er heel veel pakketjes op mij te wachten, super verwend ben ik!

Donderdag

Donderdag was het super lekker weer en heb ik geen foto’s gemaakt. Ik moest de hele dag werken!

Vrijdag

Lekker aan de slag voor mijn blog. Betaalde artikelen schrijven onder andere, foto’s maken en gewoon lekker een dagje thuis aan het rommelen. In de avond ging ik met collega’s naar het Singlefeestje in de Melkweg. Super leuk was dat!

Zaterdag

Ik heb eerst even lekker uitgeslapen en eind van de middag ging ik naar de verjaardag van een vriendin. Ze organiseerde een diner en het was echt super lekker allemaal! Zo heerlijk gegeten!

Op zondagochtend ging mijn wekker om 6 uur in de ochtend.. Dat was echt zo onwijs vroeg haha! Ik kon zaterdagavond niet heel erg lang blijven en ook niet even de stad in om nog wat te drinken.  Half 12 lag ik in mijn bed op zaterdagavond en dat is heel erg lang geleden dat ik dat heb gedaan.

Het was wel voor een goed doel want ik ging kleding verkopen bij de Ijhallen. In het begin ging het heel erg goed maar later liep het wel een beetje leeg. In de avond lekker uiteten bij een groot wokrestaurant.

Bedankt voor het lezen! Geniet van de zomerse temperaturen!

5 Reacties

 1. 16 mei 2017 / 08:06

  Wat een leuk idee om te verkopen in de IJhallen! Wel jammer dat de verkoop na een tijdje iets minder ging. En superleuk, het Sprookjesbos! Dat is echt jeugdsentiment voor mij, alleen dan wel in iets hogere temperaturen 😉

 2. 16 mei 2017 / 08:37

  Wat leuk dat je kleding had verkocht.
  Gezellig dagje uit met de kinderen.
  Mmmmm sushi 😉

  Xoxo

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx