Disclaimer

disclaimer

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer. Alle artikelen worden geschreven door mijzelf (Kelly dus) en anders staat het aangegeven dat het gaat om samenwerkingen of om een gastartikel.  Foto’s worden ook zijn door mijzelf gemaakt (tenzij anders aangegeven d.m.v. van een bronvermelding) en zijn dan ook eigendom van mijn website: http://www.belessa.nl/. Afbeeldingen en/ of teksten mogen niet zomaar worden overgenomen, tenzij er een bronvermelding naar mijn website komt. Artikelen of advertorials waar ik betaald voor heb gekregen worden aangegeven d.m.v. € in de titel en onder aan de blogpost.


Producten

Producten die ik heb gekregen voor een review worden aangegeven d.m.v. een sterretje met iets in de trant van : dit product heb ik ontvangen voor een review. Dit beïnvloed natuurlijk niet mijn eigen mening! Ik schrijf over producten omdat ik daar in geïnteresseerd bent en/of de producten mij bevallen is in de tekst te lezen. Eerlijkheid vind ik erg belangrijk, dus je leest inderdaad wel eens iets over een product waar ik niet zo tevreden over ben. Producten kunnen vrijblijvend worden opgestuurd voor een review, maar dat betekent niet dat ze automatisch ook gereviewed worden (tenzij dit van te voren is afgesproken) op mijn website.

En ja ook ik ben maar een mens, dus het kan gebeuren dat er fouten in artikelen staan, onjuiste informatie of verkeerde prijzen. Het is mogelijk dat een artikel niet volledig is, ondanks dat alles met 100% aandacht en liefde wordt geschreven.  Aan http://www.belessa.nl/ kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

http://www.belessa.nl/ is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van http://www.belessa.nl/ en ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Mocht je nog vragen hebben over deze disclaimer dan verwijs ik u naar mijn mailadres: Kelly@belessa.nl of lees mijn contactpagina.