Ditjes & Datjes #18 Middagdutjes,

Dit is toch gewoon één van de liefste dingen. Ik lig graag zo samen met Senna op de bank te slapen. Dit ligt vooral het allerlekkerste overdag en na een nacht niet goed slapen van vrijdag op zaterdag deed ik even met Sen een middagdutje. Weer van alles en nog wat in de ditjes & datjes.

★ Slapen in een stapelbed, dat had ik al een lange tijd niet meer gedaan. Bij het L’oreal beautyweekend lag ik in een stapelbed, maar dat was 10 x niks. Zo slecht geslapen hahaha. Ik kwam met dikke wallen terug.

★ Ik lig het liefst met Senna zo op de bank. Tim heeft stiekem een foto gemaakt!

★ Ik vind het altijd heel erg leuk om te lezen dat mensen het knap vinden dat ik zo’n strak blogschema kan volhouden naast mijn baan. Ik vind het gewoon heel erg leuk om naast mijn baan te doen, dus daarom houd ik het ook vol op deze manier.

★ Wat een heerlijk weer de laatste tijd. Ik voel mij altijd echt veel beter in de zomer. 30 graden vind ik wel altijd een beetje plakkerig in Nederland, maar alles beter dan kou en regen.

★ Het enige nadeel vind ik het slapen met het warme weer, dat doe ik bijna niet.

★ Morgen is het eerste festival van het jaar voor mij woehoe! Kom maar op met het mooie weer!

★ Dan twijfel ik dan altijd weer wat ik moet aantrekken. Overdag is het lekker warm en in de avond koelt het zo snel weer af. Ik denk dat ik maar een tas met kleren meeneem voor in een kluis. 😀

★ Ik heb zoveel nieuwe lipproducten dat ik niet kan kiezen welke kleur ik op doe. #luxeproblemen

★ Ik heb totaal geen groene vingers, alles gaat maar dood in de tuin en ik vind het allemaal echt zonde. Nu net hortensia’s gekocht, ben benieuwd haha.

★ Ik vind de Hema op het moment heel erg leuk en ik heb echt een zwak voor al die schoolspulletjes, notitieboekjes & agenda’s en dat terwijl ik al jaren niet meer op school zit.

★ Deze week draag ik bijna geen make-up met het warme weer, heerlijk. Vooral als mijn gezicht een beetje bruin is vind ik dat geen enkel probleem. Dan z’n mijn rode wangen al wat gecamoufleerd haha

★ Jammer dat het zomervakantie is, want ik zie dat m’n video’s amper views halen. Aan de andere kant denk ik, genieten jullie nu nog maar lekker van het mooie weer.

Bedankt voor het lezen!  Hebben jullie nog wat leuks, geks of grappigs meegemaakt de afgelopen tijd? 

7 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 07:09

  Zo een schattige foto van jullie samen 😉
  Je bedoelt dat je kleding meeneemt voor in een kluisje….

  Ik wens je morgen een leuke mooie en prachtige dag Xoxo

 2. 23 juli 2016 / 10:10

  Super lieve foto! Dutjes zijn erg fijn.. Wij kunnen dit alleen op bed doen, aangezien we geen bank meer hebben…

 3. 23 juli 2016 / 19:44

  Leuke foto! Maar ik & middagdutjes dat komt niet goed. Ik kan dat dus helemaal niet. Als ik overdag slaap betekent dat dat ‘k ziek ben.

  • 23 juli 2016 / 20:44

   Ik kan het ook bijna nooit maar omdat ik amper had geslapen trok ik het niet meer 🙈

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx