DIY: Nail-art met vershoudfolie (budget)

Op de dag 6 van de 31  days of nails heb ik een nail-art gemaakt met vershoudfolie. Ik vroeg toen aan jullie of jullie deze nail-arts als een DIY wilde zien op foto’s of in een filmpje. Ik kreeg van een paar meiden de vraag of ik deze nail-art op film wilde laten zien. Ik heb wel gekozen voor andere kleurtjes, dat kan je ook helemaal zelf bepalen! Ik heb vandaag gekozen voor één van mijn nieuwe lakken van P2! Kijk snel mee naar het filmpje.

Ik krijg er wel eens ‘commentaar’ op dat niet iedereen van jullie Konad in huis heb. Ik kan het ook geen commentaar noemen, maar meer een mededeling dat ik ook rekening moet houden met de mensen die ook leuke printjes op hun nagels willen hebben, maar geen Konad tot hun beschikking hebben. Vandaar dus nu eens een nail-art die overigens nog zeer budget is, want vershoudfolie ligt waarschijnlijk wel ergens in de keukenla!

Deze paarse versie maakte ik voor de 31 days of nails! In het filmpje maak ik gebruik van blauw en grijs! Je kan hiervoor alle kleurencombinaties gebruiken die je wilt.

Wat vind jij van deze nail-art techniek?

18 Reacties

  • 6 december 2012 / 13:12

   Dat kan jij zeker! Je hebt ook genoeg leuke kleurtjes om een mooie kleurencombinatie te maken 🙂

 1. 6 december 2012 / 13:35

  Hier had ik dus nog nooit van gehoord, maar wat is het resultaat mooi zeg! Echt een geweldig idee!

 2. 6 december 2012 / 13:36

  Super leuk hoe je dat doet ! Ik ga dit zeker weten ook een keer doen ! 😀

 3. 6 december 2012 / 13:46

  Wat leuk! Goed uitgelegd trouwens Kelly, leuk filmpje. Duh, was nog niet geabonneerd op je Youtube kanaal *klik*

  • 6 december 2012 / 13:53

   Dank je wel voor de complimenten Sandra! Super dat je je hebt geabonneerd! 🙂

 4. 6 december 2012 / 14:20

  Heel erg leuk! 🙂 Ziet er heel gaaf uit terwijl het echt snel te maken is !
  Liefs

 5. 6 december 2012 / 14:57

  Prachtige nagels, erg mooie resultaat. Ik wil dit ook zeker nog eens proberen!
  Liefs

 6. 6 december 2012 / 16:57

  Leuke how to! handig!! Vind het resultaat er erg leuk uitzien!

 7. 6 december 2012 / 18:28

  Super mooi kell! echt heel leuk, ga ik ook proberen!

  • 6 december 2012 / 21:31

   Leuk om je hier te zien Sanaz! Ik ben erg benieuwd naar je resultaat!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx