Essence Fantasia | Elf yourself & Elves like lilac

De nieuwe Trend Editie van Essence ligt alweer in de winkel. Ditmaal is het een redelijk ‘zoete’ trend editie met namen van fantasiefiguren zoals elven. Ik vind deze collectie ook totaal niet bij de winter passen, eerder zou ik deze collectie uitbrengen in de lente, met deze vrolijke felle kleurtjes. Toch waren er wel twee producten waar ik nieuwsgierig naar was en deze heb ik weten te bemachtigen. 

Elk sprookje heeft een happy end… Hier komt de perfecte finish voor je teint: de multi colour highlighter met prachtig bloemdessin geeft subtiele accenten aan je gezicht, hals en décolleté met glinsterende pigmenten. Verkrijgbaar in 01 elf yourself.

Deze prachtige highlighter sprong voor mij er meteen uit toen ik het persbericht zag! Kijk naar de swatches en de shimmers en glitters komen je tegemoet!  Ik vind vooral de warme roze kleur een hele mooie highlighting kleur, de andere vind ik wat de ijzig ogen.

01 elves like lilac nailpolish €1,89 is een prachtige paarse lak met een lichte shimmer erin. De nagellak is heel erg snel droog dat is het eerste wat mij opvalt toen ik mijn nagels aan het lakken was met deze lak. Heerlijk als nagellak zo snel droog is! Ik draag twee laagjes elves like lilac!

Ondanks dat ik de collectie niet vind passen bij het seizoen, had liever kerstkleuren gezien in deze collectie, vind ik toch twee producten uit deze collectie erg fijn! De Essence Fantasia trend editie is vanaf nu verkrijgbaar! De highlighter ziet er erg mooi uit en ik weet zeker dat deze zo uit de schappen is verdwenen.

Wat vind jij van deze collectie? Heb je al een product aangeschaft, of staat er iets op je wishlist?

20 Reacties

 1. 12 december 2012 / 16:20

  Ik heb de wijnrode lak en de highlighter gekocht. De paarse lak vind ik ook heel erg mooi, maar die is hier al uitverkocht.

 2. 12 december 2012 / 16:30

  Beide twee hele mooie producten, de highlighter is echt prachtig! Liefs

 3. Roos
  12 december 2012 / 17:01

  Mooie producten, ik zag ze vandaag ook liggen ik heb me weten te bedwingen om iets te kopen 🙂

 4. 12 december 2012 / 17:04

  De highlighter heb ik zelf ook en ik vind hem erg fijn 😀

 5. 12 december 2012 / 17:18

  Ik gebruik niet zo vaak highlighter, dus die heb ik laten liggen, maar heb wel twee van de lakjes meegenomen waaronder deze! Ben er ook heel blij mee 🙂

 6. 12 december 2012 / 17:58

  Ik vind vooral de lakjes in deze LE wel heel erg mooi en natuurlijk de highlighter. Wat leuk dat je op de laatste foto dat engeltje enzo op je nagel hebt gemaakt!

 7. 12 december 2012 / 18:40

  Alle lakjes staan inmiddels in een Helmer. Ik denk nog even na over de highlighter.

 8. Wendy
  12 december 2012 / 19:17

  Ik heb zelf ook de highlighter gekocht. Zo mooi en sprookjesachtig!

 9. 12 december 2012 / 19:27

  Ik vind hel een hele mooie collectie maar de kleuren staat niet echt mooi op mijn huidskleur.

 10. 12 december 2012 / 20:14

  Precies de 2 producten die ik ook heb gekocht, vond de rest niet zo bijzonder 🙂

  • 13 december 2012 / 09:43

   Ik vond de rest van de producten ook mwah, vond het allemaal niet zo bijzonder!

 11. 12 december 2012 / 23:43

  Die highlighter heb ik ook gezien, maar niet gekocht. Ik heb pas een schitterende highlighter van Sephora gekocht en ik heb er ook één in de Face Contour Kit van Sleek, dus meer is wat overdreven 🙂

  • 13 december 2012 / 09:42

   De Face Contourkit van Sleek staat ook nog hoog op mijn lijstje!

 12. 13 december 2012 / 20:47

  Mooie producten! De highlighter vond ik zelf een beetje tegenvallen

 13. 17 december 2012 / 13:27

  Die nagellak is mooi! De highlighter ook, maar die nagellak heb ik nog, die moet ik nog even kopen haha :’)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx