Essence Snow Jam | Goofy-blue & Lilac is my style

De Snow Jam collectie van Essence ligt alweer een tijdje in de winkels. In eerste instantie vond ik de collectie weinig aan. Deze collectie bevat een heleboel koele, ijzige kleuren die ik bij mijzelf niet zo vind staan. Twee lakjes spraken mij uiteindelijk toch wel aan en verdwenen in mijn winkelmandje. De Snow Jam collectie past wel echt in het plaatje met al die sneeuw die er de afgelopen week is gevallen. 

Ik kocht twee lakken namelijk 01 Goofy-blue en 02 Lilac is my style. Goofy-blue is een ijzig blauw lakje met shimmers erin. Lilac is my style is een paars lakje die in eerste instantie op een crème lakje lijkt, maar als je heel goed kijkt zie je wat lichte shimmers.

Essence heeft ditmaal gekozen voor de potjes die ook in de gewone collectie zitten. Essence wisselt nogal af met de potjes die ze gebruiken voor een limited edition. Het kwastje is vrij breed, dus je bent snel klaar met lakken. Je moet wel oppassen dat je niet er naast lakt, want dat gebeurt vooral bij je smalle nagels snel.

01 Goofy-blue is echt mijn favoriet. Wat een bijzonder lakje is dit toch, met zijn ijsblauwe kleur en aanwezige shimmers. Ik draag dit lakje nu al een paar dagen en het steekt lekker af tegen de sneeuw dit buiten ligt op dit moment. Dit wordt een lakje die ik erg veel ga dragen, dat weet ik nu al.

Met twee laagjes dekt Goofy-blue prima en de droogtijd is erg snel.

02 Lilac is my style lijkt op een crème lakje, maar als je goed kijkt zie je ook wat shimmers zitten. Ik vind niet echt een bijzonder lakje, had een kleurtje verwacht die wat meer zou opvallen.

Ik draag twee laagjes Lilac is my style, maar een derde laagje had geen kwaad gekund en had het net even wat feller gemaakt misschien.

De Snow Jam collectie van Essence is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

De lakjes van de Snow Jam collectie kosten per stuk €1,69. Goofy-Blue vind ik vooral een echte aanrader, dus je ben nog op zoek naar een opvallende, ijzige kleur? Dan raad ik zeker het lakje van Essence aan. De rest van de Snow Jam collectie vind ik weinig aan, omdat ik gewoon niet gek ben om van die ijzige kleuren oogschaduw etc.

15 Reacties

 1. 17 januari 2013 / 15:31

  Goofy-blue was ik al een keer eerder tegengekomen en twijfelde, maar nu met deze foto’s te zien ben ik toch om! 😀

 2. 17 januari 2013 / 16:24

  Ik heb alle 4 de kleurtjes en vind ze allemaal erg leuk, maar Goofy-blue vind ik toch wel het mooiste en is op dit moment ook het lakje wat ik het meeste draag.

 3. 17 januari 2013 / 16:27

  Allebei de kleuren zijn wel mooi. leuk dat er in de blauwe een shimmer zit

 4. 17 januari 2013 / 16:45

  Leuke lakjes! Ik vind beide kleurtjes eigenlijk wel heel erg mooi. 🙂

 5. 17 januari 2013 / 17:02

  Ik vind het blauwe lakje erg leuk! Mooie finish 🙂

 6. 17 januari 2013 / 17:27

  Jammer dat dit niet mijn kleuren zijn, ik hoop dat Essence snel weer eens een collectie maakt waarbij wel kleuren zitten die ik leuk vind. 🙂

 7. 17 januari 2013 / 18:10

  Oeh ik vind Goofy blue echt mooi!
  Perfect voor dit koude weertjex
  X

 8. 17 januari 2013 / 19:00

  Ik vind ze beide echt super pretty 😀 leuke en geslaagde collectie!

 9. 17 januari 2013 / 21:24

  Goofy blue heb ik ook! Echt een prachtige lak!

 10. 5 februari 2013 / 12:56

  Die blauwe is echt een wauw-lakje. Ik vind ‘m zo mooi, ik ga kijken of ik hem nog ergens kan vinden in de winkel. 🙂
  De naam is ook heel leuk vind ik.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx