New | Essence Glow Tintend Lip Balm

Essence is echt heel erg goed bezig geweest met de schapsveranderingen. Deze leuke, vrolijke verpakking is een lippenbalsem die je lippen super zacht maakt en ze ook nog van een leuk kleurtje voorziet. Ik ben erg benieuwd of deze Glow Tinted Lip Balm fijn is voor je lippen!

De kleur is dan ook echt subtiel, je moet goed kijken om een kleurtje op je lippen te ontdekken. Als je meerdere lagen opbrengt, dan wordt de kleur is sterker, maar om te noemen dat er veel pigment is zit, nee dat niet.  Dat is ook zeker niet de bedoeling van dit product, dus dat hoef je dan ook niet te verwachten. Het allereerste wat mij meteen opvalt, is hoe leuk en fris de verpakking oogt. Deze Glow Tinted Lip Balm is verkrijgbaar in drie kleuren koraal, roze en rood.

De Glow Tinted Lip Balm Light Up (01) – een hele mond vol – maakt mijn lippen zeker zacht, maar ik vind het wel een nadeel dat ik mijn lippen regelmatig moet bijwerken. Na een uur is er echt niets meer over van deze lipbalm op je lippen en ik vind het fijn als een lipbalm, wat langer op mijn lippen blijft zitten.  Voor het kleine prijsje van 2,39 euro, kan je wel zeggen dat het niet erg is om je lippen bij te werken, maar ik heb toch liever langer een verzorgende werking voor mijn lippen. Bovendien vind ik deze lipbalm niet echt zuinig in gebruik, ik denk dat als je hem intensief gebruikt dat die na twee/drie weken zo goed als leeg is.

Op de arm zie je een licht roze kleurtje en deze is dan ook heel subtiel op je lippen te zien.  Je ziet net een glansje op je lippen, maar echt voor kleur zorgt deze lippenbalsem niet. Een gewone lippenbalsem (labello bijvoorbeeld) of een potje Vaseline, vind ik net even wat fijner en die zijn dan ook zuiniger in gebruik.

De Essence Glow Tinted Lip Balm is verkrijgbaar in drie kleuren en is te koop voor €2,39 bij Kruidvat en Trekpleister.

14 Reacties

 1. chucky1012
  17 september 2013 / 06:30

  Mooie kleur…..

  Xoxo

 2. 17 september 2013 / 06:33

  Jammer dat de kleur wat tegenvalt op de lippen, maar ik vind het een mooie lip balm 🙂

 3. 17 september 2013 / 09:24

  Jammer dat hij niet heel veel kleur afgeeft op je lippen, ik vond het net zo’n leuke knal kleur door de verpakking!

 4. 17 september 2013 / 13:05

  Jammer dat hij niet echt zuinig is en dat de kleur toch redelijk weg valt.

 5. 17 september 2013 / 20:35

  Subtiel kleurtje 🙂 Dit zou bij mij iets te licht zijn. Ik houd van ietwat donkere tinten.

 6. 17 september 2013 / 20:54

  Niks voor mij denk ik. Moet je heel de tijd bijwerken…Ik heb liever iets wat lang blijft zitten.

 7. 17 september 2013 / 21:17

  Ik was hier zo benieuwd naar, maar had er wat meer van verwacht.

 8. 18 september 2013 / 17:21

  Ziet er leuk uit! Toch heb ik dan liever een lekkere balsem zonder kleur.

 9. 25 september 2013 / 22:15

  Meh, jammer dat hij niet zo lang houdt! Ik skip deze.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx