Etos Bronzing Powder

Bronzing powder is een product wat ik niet heel vaak gebruik. Ik heb ook alleen een bronzing powder van TBS in mijn stash zitten. Deze bronzing powder is wel ontzettend fijn en ik gebruik hem gewoon veel te weinig. Toen ik vorige week de Etos folder opensloeg, zag ik een prachtige bronzer daar in staan. Tijd om weer eens wat bronzing powder op mijn wangen te toveren met dit prachtig uitziende poeder.  

De bronzer bevat vijf kleuren en van deze kleuren zitten er ieder twee in deze mooie bronzer. Je kan het wel een palette noemen omdat de kleurtjes ook goed te pakken zijn afzonderlijk van elkaar.  Laten wij snel verder gaan met de swatches, daar is iedereen toch wel erg benieuwd naar, right?

De kleuren zijn ontzettend goed gepimenteerd en voelen onwijs zacht aan. Zoals ik al beschreef zijn de kleuren afzonder goed te gebruiken, dus als je je kwast voorzichtig aanbrengt in één van de kleuren dan zou je ze ook apart aan kunnen brengen op je gezicht. De lichtste kleuren zou je dan zelfs ook als highlighter kunnen gebruiken, vooral de lichtste kleur vind ik echt gorgeous! De kleuren zijn erg zacht en dat vind ik prettig, maar vooral de donkere kleuren brengen heel wat overtollig poeder met zich mee. Je moet je kwast echt ontzettend goed aftikken, want anders zit er overal bronzer, behalve op je jukbeenderen waar het hoort. Let daar dus op voordat je je weer overnieuw kan beginnen met het aanbrengen van je basis make-up (gezichtscrème, base, foundation en gezichtspoeder).

De kleuren zijn erg goed te blenden, dat kan je zien op de swatch hierboven.  Vele shimmers komen je tegemoet en daar moet je wel echt van houden. Ben je op zoek naar meer een matte bronzer, dan kan je deze zeker wel overslaan. Deze bronzer is alles behalve matte. Ik vind de shimmer van deze bronzer echt prachtig en ben ontzettend tevreden met deze bronzer. Het overtollige poeder wat alle kanten op vliegt, dat neem ik even voor lief.

 Aangebracht op mijn gezicht. Ik heb nog geen blush aangebracht op de appeltjes van mijn wangen, zodat jullie goed het effect van de bronzer op mijn huid kan zien.

De bronzing powder van Etos is deze week nog met korting te verkrijgen. Met korting van 25% betaal je op dit moment €3,74 (normaal €4,99) wat ik een leuk budget prijsje vind voor deze bronzer!

21 Reacties

 1. 24 oktober 2012 / 12:55

  klinkt goed 😀 lijkt mij ook wel wat omdat ik een super lichte huid heb ^^

 2. 24 oktober 2012 / 12:57

  Hooi! Mooie bronzer al vind ik hem eerlijk gezegd toch iets te donker voor jouw huid nu. Het is wel fijn dat het niet zo’n oranje bronzer is wat je te vaak ziet. Daarnaast: goede review 🙂

 3. 24 oktober 2012 / 13:13

  Deze heb ik zelf ook al een heel poosje liggen en blijf het een prachtige bronzer vinden!

 4. 24 oktober 2012 / 13:44

  Prachtige glans zit er in en stuk voor stuk zijn ze ook nog eens mooi om te gebruiken:-)

 5. 24 oktober 2012 / 14:11

  Wat mooi!
  Ik ben gek van shimmer, dus natuurlijk dat ik het mooi vind. 🙂

 6. 24 oktober 2012 / 15:09

  Ziet er heel erg mooi uit! Zelf gebruik ik eigenlijk ook nooit bronzer. Ik heb er wel 1 maar die heb ik denk ik meer voor de sier in mijn stash haha.

 7. 24 oktober 2012 / 17:20

  Het is erg, maar ik weet niet zo goed wat ik aanmoet met een bronzer.

  • 25 oktober 2012 / 11:54

   Dat is helemaal erg hoor! Je kan niet alles weten. Bronzer kan je goed gebruiken om wat meer schaduwen in je gezicht te creëren. Als je het op je jukbeenderen aanbrengt dan zit je altijd goed!

 8. 24 oktober 2012 / 17:25

  Ziet er mooi uit zeg! En handig ook dat je de kleuren afzonderlijk kunt gebruiken :).
  Ik durf zelf eigenlijk nooit bronzer te gebruiken, omdat ik te bang ben dat het te donker is op m’n huid haha. X

  • 25 oktober 2012 / 11:52

   Er zijn verschillende soorten kleuren bronzers te vinden. Deze bronzer is bijvoorbeeld erg licht en prima geschikt voor bleke huidjes!

 9. Mieke
  25 oktober 2012 / 09:06

  Wat een mooie bronzer! Zeker voor de lichte huid! Ik denk dat je het ook als oogschaduw zou kunnen gebruiken! 🙂

  • 25 oktober 2012 / 09:46

   Dat kan denk ik heel goed! Dat ga ik eens proberen 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx