Even een update!

Wegens persoonlijke omstandigheden zijn er de afgelopen weken amper artikelen online gekomen. Mijn hoofd stond/staat er niet naar en ik weet ik eerlijk gezegd daardoor ook niet heel erg goed wat ik met mijn blog aan moet. Moet ik wel verder gaan met het bloggen ondanks dat er persoonlijke dingen aan de hand zijn die ik liever niet open en bloot op het internet zet? Ik vind het lastig om weer te starten met het bloggen omdat ik niet zo goed weet waarover ik dan moet gaan bloggen. Het persoonlijke wil ik een beetje laten liggen op het moment en ik deel alleen maar even wat goed voelt. Daarnaast merk ik ook gewoon dat het bloggen veel minder wordt. Het zit niet meer in mijn systeem om het moment om even lekker aan mijn blog te werken. Misschien komt het nog, misschien niet maar op dit moment zijn er andere zaken die mijn energie even wegnemen. Bedankt voor alle lieve  berichtjes omdat er een aantal van jullie mij misten en vroegen of alles goed was met mij <3. Ik zal proberen om af en toe weer een artikel te publiceren als ik daar zin in heb, maar ik beloof niks!

Oooh en jullie m’n nieuwe layout al gezien?

Share:

8 Reacties

 1. Ingrid
  29 juni 2017 / 13:23

  Neem je tijd en ik hoop dat alles weer goed komt.
  Heel veel sterkte💐

 2. 29 juni 2017 / 13:26

  Neem je tijd lieve Kelly en veel sterkte ❤😘

 3. Nynke B
  29 juni 2017 / 14:11

  Sommige dingen zijn te persoonlijk en dan is het lastig dat je als blogger toch ook een publiek leven hebt. Ik wens je veel sterkte en deel niet wat je niet wilt delen.

 4. 29 juni 2017 / 18:42

  Wat naar om te horen dat er zich dingen afspelen in je persoonlijke leven. Heel veel sterkte en pas goed op jezelf!

 5. 5 juli 2017 / 13:10

  Neem alle tijd die je nodig hebt! Veel sterkte, wat er ook aan de hand is.

 6. 8 juli 2017 / 20:15

  Privacy is heel belangrijk, en je hoeft ook echt niet alles online te delen. Doen waar jij je goed bij voelt! Hopelijk gaat het op persoonlijk vlak snel beter, take care! ♥

 7. HosteSarah
  12 juli 2017 / 10:46

  Pas goed op jezelf! Als het bloggen even niet meer goed aanvoelt dan moet je het inderdaad gewoon voor een tijdje links laten liggen. Neem al de tijd die je nodig hebt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx