Everlasting blonde met John Frieda

Dat ik een blondje ben, dat hebben jullie allemaal wel gezien. Natuurlijk kunnen wij heel wat grapjes over domme blondjes vertellen, maar goed die kennen wij allemaal wel ondertussen. Wat ik belangrijker vind is dat mijn (geverfde) blonde lokken haar kleur behouden. Ik ben van nature iets donkerder blond dan dat ik op dit moment ben. Ik heb van mijzelf zo’n grauwe asblonde kleur, waar geen glans in te vinden is. Ik laat mijn haar al zeker sinds mijn veertiende verven. Als ik net van de kapper af kom en mijn haar is nog perfect in model geföhnd en de kleur is prachtig, dan houd ik het meest van mijn haar. John Frieda heeft een oplossing gevonden voor het behouden van de juiste blonde kleur!

De hair-experts van John Frieda (gespecialiseerd in gekleurd haar) herkennen de problemen waar vrouwen met blond haar mee te maken krijgen. Gebaseerd op 25 jaar salonervaring, hebben zij twee revolutionaire producten ontwikkeld en toegevoegd aan de huidige productlijnen.  Deze twee producten zijn speciaal samengesteld om gekleurd blond haar stralend en fris te houden. De nieuwe John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde helpen effectief om de stralende blonde kleur en de salon frisse look langer te behouden. Als onderdeel van je vaste haarverzorgingsritueel zorgt de kleurbehoudende formule – met saffloerolie en bergamot extract – voor een rijke kleur en zachte textuur die tot wel drie weken na de kleuring houdt. Deze cijfers zijn gebaseerd op drie wasbeurten per week. Zo kan je steeds genieten van het gevoel alsof je net van de salon afkomt.

Dat moeten wij natuurlijk uitproberen. Behoud ik na 12 wekenlang nog steeds mijn frisse blonde kleur? Ik was mijn haar vaker dan drie keer in de week. Ik kom wel richting de vier tot vijf keer, want ik vind het maar niets als ik maar drie keer in de week mijn haar ‘mag’ wassen. Ik heb zelf vaker de ervaring gehad dat kleurbehoudende shampoo’s en conditioner ook echt de kleur van je haar langer behouden. Ik laat mijn haar om de 8 a 10 weken verven , dus 12 weken lang heb ik niet kunnen testen. De combinatie van de shampoo en conditner vind ik erg fijn. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en schuimt vooral ook heel erg. Dit is meteen wel een teken dat er SL(E)S aan het product is toegevoegd. Mocht jij – of je huid – het niet prettig vinden dat er SL(E)S in zitten, dan kan je het beter meteen skippen.

Vooral de conditioner maakt mijn haar ontzettend zacht! Ik heb er zelf nog wel eens last van dat mijn haar naar mate te weken na het kleuren verstreken, dat mijn haar nogal dof en grauw werd. Na vier weken testen heb ik gemerkt dat mijn kleur zeker wordt behouden door deze shampoo en conditioner. Naar mate er mee uitgroei te zien is, wordt mijn haar als nog wel iets grauwer aan de bovenkant.Toch vind ik wel dat er meer glans over mijn haren heen zit, dan als ik deze producten niet gebruik. Na vier weken testen zijn deze producten helaas leeg, maar ik heb wel hele mooie ‘everlasting blonde lokken’ . Het is duidelijk zichtbaar dat deze producten zijn werk goed doen en ik vind erg fijn dat ik een lange tijd van mijn mooie blonde kleur kan genieten. Ik ben sowieso groot fan van de haarproducten van John Frieda en ook deze producten stelde mij niet teleur.

Ingrediënten shampoo

Ingrediënten conditioner

Alle Sheer Blonde producten van John Frieda hebben een nieuwe frisse uitstraling gekregen.

De Everlasting Blonde conditioner en shampoo zijn per stuk €9,14 en deze producten zijn te koop bij de drogist.

Gebruiken jullie speciale kleurbehoudende producten als je je haren geverfd heb?

16 Reacties

 1. chucky1012
  24 juni 2013 / 07:11

  Ziet er goed uit! Laat je niets wijs maken hoor…..Wat anderen zeggen….. je hebt een prachtige haarkleur! Ik ga naar de kapper en laat daar mijn haren verven! Soms verf ik het zelf bruin! Vroeger weleens rood geverfd! 😉

 2. 24 juni 2013 / 09:44

  Ik heb zelf geen blond haar, dus ik heb er helaas niks aan hihi.Die conditioner klinkt namelijk super!

 3. 24 juni 2013 / 12:07

  Klinkt goed! Ik baal er zo van dat ze die producten niet (meer) voor rood haar hebben

  • 24 juni 2013 / 21:15

   Oh wat jammer zeg! Terwijl een rode kleur, er denk ik nog veel sneller uitgaat/doffer wordt, dan een blonde kleur? Ik lees namelijk regelmatig dat de mooie rode kleur er nogal snel uit is.

 4. 24 juni 2013 / 12:40

  Ze klinken heel erg fijn! Ik heb ook m’n haarproducten van John Frieda, maar dan de Volume lijn. Die is ook zo prettig voor m’n haar!

  • 24 juni 2013 / 21:08

   De volume haar vond ik ook erg fijn voor mijn slappe, dunne haar!

 5. Debbie
  24 juni 2013 / 12:40

  Ach ja dan zou ik overal wel een shampoo voor kunnen gebruiken, een volume shampoo, een kleur behoud shampoo, een krul shampoo…en welke is dan het beste? Ik weet het niet meer…

  • 24 juni 2013 / 21:14

   Ja er zijn een heleboel shampoo’s & conditioners die ‘het beste uit je haar halen’ en de ene is inderdaad weer goed voor kleurbehoud en de andere weer om meer volume te creëren. Het is maar net wat jij belangrijk vindt voor je haar. Misschien is het lastig dat er zoveel verschillende soorten zijn, maar het is wel een kwestie van uitproberen wat nou het beste voor je haar is.

 6. 24 juni 2013 / 13:03

  Klinkt goed! Ik heb mijn haar ook gekleurd, vrij lichtblond ook, maar wil nu eigenlijk maar naar iets natuurlijkers toe omdat ik gek word van elke 2 maanden bij de kapper zitten om m’n uitgroei bij te laten kleuren. Hoe doe jij dat?

  • 24 juni 2013 / 21:09

   Ik zit helaas ook om de twee maanden bij de kapper, maar ik vind dat zelf niet zo erg! Kan je niet wat meer naar je natuurlijke haarkleur toegaan zodat je uitgroei niet zo opvallend is?

 7. Linda
  25 juni 2013 / 21:15

  Aan deze producten heb ik niets omdat ik bruin/rood haar heb 🙂 Maar de producten van John Frieda lijken me erg fijn , toch eens naar kijken als ik weer bij de de drogist ben.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx