Fashion | Animal, Aztac and Boho

Deze zomer staat in het teken van printjes. Overal zie je ze: in de winkels, in webshops, op straat en in de vele lookbooks die online te vinden zijn. Het is de vrolijkste trend van dit jaar. Binnen de print trend zijn drie trends te spotten: diereprints, aztac en boho.

Dierenprints
Ze zijn steeds meer te zien op straat: jassen met een panterprint of een legging als zebra benen. Dierenprints zijn hot. Terwijl je eerst alleen in dierenprints gezien wilde worden als je een fout feestje had, is het nu een stijlvolle fashion. Rihanna en Beyonce hebben dierenprints klasse gegeven. Op de website van SWYF kun je verschillende stijlen in een overzicht bij elkaar zien. Van lookbooks tot waar je de artikelen kunt kopen. Als je nog opzoek bent naar een leuk dierenvelletje dan is dit het moment,want veel webshops houden nu een zomer sale!

Aztac
Het is een print trend die eigenlijk al langer te zien is. Aztac is een print trend die ook goed bij de boho stijl past, maar die je ook een hele futuristische look kunt geven. Met veel zilveren sieraden krijg je een moderne look zoals Jessy J. Met vlechtjes in je haren en een paar Minnetonka’s eronder ben je juist weer helemaal in boho stijl. Aztac is een leuke stijl om mee te spelen bij verschillende stijlen. Een Aztec kledingstuk is daardoor multifunctioneel.

Boho
Deze stijl is geïnspireerd op de indianen en de hippies. Een old fashion style made new door de fashionista’s van nu. De boho look is een lieve fashion style. Met veel vlechtjes en sieraden is het vrouwelijk. Door de vele aarde tinten geeft het ook een warme look. Het is een stijl die we vooral veel op festivals zullen zien dit jaar.

Welke trend vind jij het leukst?

9 Reacties

 1. Linda
  5 juli 2013 / 20:17

  Ik vind ze alle drie leuk, maar boho vind ik het leukst

 2. 5 juli 2013 / 20:30

  Ik ben ontzettend verliefd op de aztek-print. Dierenprint heb ik wel een beetje, maar ik vind het vaak toch nog wat griezelig. Van de week wel een ontzettend leuk lichtbruin shortje met panterprint gekocht, ik was een beetje bang dat het heel fout zou staan, maar het staat juist heel leuk en doordat hij ook niet overdreven kort is, maar een nette lengte heeft en leuke omgeslagen pijpjes, eerder classy dan trashy.

  • 7 juli 2013 / 11:21

   Ik vind printjes echt heel erg leuk, maar ik begrijp wel wat je bedoelt dat je moet opletten dat het niet te trashy is! Ik heb zelf ook een panterjas en ik combineer die ook echt alleen maar met zwarte items, want anders vind ik het ook veel te ordinair! Je panterprint shortje klinkt erg leuk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx