Favoriete nummers februari

Het is weer eens tijd om wat favoriete nummers van dit moment (februari) met jullie te delen. Muziek is heel erg belangrijk voor mij en ook tijdens het bloggen bijvoorbeeld luister ik heel wat nummers. Iedere dag luister ik wel een paar uur naar diverse nummers, maar meestal naar wat nummers uit mijn playlist. Dit zijn de nummers die ik op het moment erg lekker vind om naar te luisteren.

James Morrisson Ft. Jessie J – Up. Beide vind ik hele goede artiesten, maar toen ik dit liedje hoorde pikte ik bijvoorbeeld Jessie J er gewoon echt niet uit. James Morrison had ik wel gehoord, maar ik vroeg mij af met wie hij het zong. Thuis had ik het meteen even gegoogled en sindsdien is dit nummer echt een favoriet. Jessie J vind ik een hele toffe zangeres, met leuke liedjes. Vooral a capella vind ik haar heel goed.

Bruno Mars vind ik echt een hele goede singer – songwriter. Hij schrijft ook echt de mooiste nummers. Ik ben helemaal fan van zijn nieuwe nummer When I was your man. De tekst is echt prachtig en mocht je het nummer niet kennen, dan is het echt de moeite waard om te luisteren.

Als je van echte hiphop houdt dan vind je dit nummer zeker goed, maar ik denk maar weinig mensen dit nummer echt goed vinden, maar ik vind het een tof nummer. Kendrik Lamar- Swimming Pools (Drank)

Voor de rest vind ik deze nummers ook heerlijk:

 • Justin Timberlake & Jay-Z : Suit & tie
 • Lil Wayne Ft Drake – Bitches Love me 
 • Rihanna – Pour it up
 • Miguel – Adorn
 • Kendrick Lamar Ft. Drake – Poetic Justice
 • Emili Sandé – Clown
 • Calvin Harris Ft Tinie Tempah – Drinking from the bottle
 • Rita Ora: Radioactive

Ik ben altijd in voor nieuwe nummers/albums dus ik ben wel erg benieuwd welke nummers of misschien wel een heel album écht moet luisteren volgens jullie!

Share:

13 Reacties

 1. 12 februari 2013 / 06:33

  Mooie nummers! De nieuwe song van Bruno Mars vind ik erg goed 🙂

 2. 12 februari 2013 / 08:04

  Clown van Emili Sandé vind ik wel een erg mooi nummer.

 3. 12 februari 2013 / 08:42

  Dat nieuwe liedje van Bruno Mars is inderdaad heel mooi!

 4. 12 februari 2013 / 09:34

  Die van Bruno Mars luister ik de laatste paar dagen ook erg vaak!

 5. 12 februari 2013 / 11:21

  Zitten hele mooie nummers tussen. Vooral die van Bruno Mars vind ik ook erg mooi.

 6. 12 februari 2013 / 12:29

  Die eerste twee nummers vind ik erg mooi, vooral de tweede!

 7. 12 februari 2013 / 18:54

  oh boy ik ken al die nummers nog niet *woont blijkbaar in grot* hihi

 8. 12 februari 2013 / 19:20

  Leuke liedjes, kende de eerste eigenlijk nog niet 🙂

 9. 14 februari 2013 / 12:19

  Love Kendrick Lamar! En Up van Jessie J en James Morrison is ook zo een mooi nummer.

 10. 15 februari 2013 / 22:43

  Ik luister de laatste tijd erg veel naar opera:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx