Favorieten producten Juli

De zomerse maand juli is alweer bijna ten einde en wij hebben echt hele mooie zomerse dagen gehad. Het is echt wel zomer in Nederland geweest en ik heb al meerdere malen kunnen genieten van het mooie weer. Niet zoveel als ik zou willen, want ik moet helaas gewoon de hele week werken. Deze maand heb ik weer hele mooie favorieten producten. Nieuwe producten die ik pas heb ontdekt, maar ook oudere producten zoals de Rituals Yogi Flow die ik al heel vaak opnieuw heb gekocht.  Op de MSF van MAC, Adored ben ik nog steeds helemaal verliefd. 

Ik was in het begin een beetje sceptisch over de producten waar 0% parfum inzat. Het uiterlijk is ook niet mijn ding, maar deze face cream en ook de face wash hebben toch zeker wel mijn hart veroverd. Het uiterlijk is toch wat minder belangrijk als de werking goed is. Ik heb vier producten van de Face Care lijn getest en ik heb daar een uitgebreide review over geschreven. Ik was niet over alles even tevreden, maar deze twee producten vind ik erg fijn en zijn tot favorieten bestempeld.

De Sand Style lakjes stonden al een hele lange tijd op mijn wishlist en toen ik vorige maand een bezoekje bracht aan Keulen, nam ik er ook twee mee. Ik heb hier geen artikel overgeschreven, omdat er al zat artikelen over deze lakjes te vinden zijn op het internet en ik het geen toevoeging vond om daar ook nog eens als spuit elf daarover te gaan schrijven.

Aan MAC Adored heb ik al een heel artikel aan besteed, maar deze MSF verdiend ook zeker nog een plekje in de favorieten van de maand. Een mooie peachy highlighter die je gezicht een gezonde glow geeft is voor mij een echte musthave. Ik had al meerdere highlighter in mijn stash zitten, maar deze glow vind ik het allermooiste.

Twee producten van Rituals deze maand in de favorieten. De Sakara Body Cream is echt hemels, wat een heerlijk geur blijft dat toch ook. Ik vond deze crème toen het kouder weer was al lekker, maar nu met het warme weer vind ik het een ware verkoeling voor mijn huid. De geur is echt verslavend lekker! Van de foam showergels van Rituals ben ik een groot fan. Je hebt inmiddels een heleboel budget varianten van de foam showergels en de geuren zijn allemaal heerlijk, maar er schuimt er geen één zo hevig als die van Rituals. Een heerlijke schuimparty onder je douche is gegarandeerd en ik houd ervan!

Reviews:

Wat waren jouw favorieten van deze maand?

15 Reacties

 1. 31 juli 2013 / 06:20

  de neutral lijn wil ik graag proberen en die msf is geweldig mooi!

 2. chucky1012
  31 juli 2013 / 06:26

  Mooie kleuren nagellak. Nog nooit gezien. Ik ben erg benieuwd hoe lang het mooi op je nagels blijft.
  mac is geweldige make-up en dat gebruik ik dagelijks.
  De bodycream ziet er goed uit. Fijn dat het in de summer verkoeling geeft…. dat kunnen we goed gebruiken met de aankomende hittegolf! 😉

  Ik wens je een fijne dag,

  Xoxo

  • 31 juli 2013 / 08:27

   Ik wens jou ook een hele fijne dag! Bij mij blijven de lakjes twee dagen mooi op mijn nagels! Daarna begint het toch wel te chippen, ook omdat ik erg veel met mijn handen doe op het werk!

 3. 31 juli 2013 / 08:15

  Die Rituals Sakara Body Cream is idd echt hemels, ook een groot favoriet van mij!

 4. Linda
  31 juli 2013 / 09:03

  Wat een mooie producten, die Rituals bodybutter heb ik ook en is zo lekker. De producten van Neutral ga ik ook proberen, daar lees ik goede dingen over. Altijd weer leuk om te zien dit onderwerp.

 5. 31 juli 2013 / 13:59

  Hele fijne favorieten allemaal, OOh MAC <3

 6. 31 juli 2013 / 17:09

  Adored is echt prachtig! Ik wilde hem vandaag kopen, maar helaas.. uitverkocht 🙁

 7. 31 juli 2013 / 18:30

  Ik vind je geen spuit elf hoor, prachtige lakken die ik altijd wel kan bekijken! Leuke spulletjes, ben ook wel benieuwd naar de facecream van Neutral.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx