Favorieten van de maand juni

Ik heb al een hele tijd geen favorieten video meer opgenomen, omdat ik daar gewoonweg geen tijd voor had. Tevens vond ik ‘spelen met mijn nieuwe fotocamera’ even veel interessanter dan achter de camera zitten. Ik had er de afgelopen week weer eens zin in en besloot ik de favorieten van de maand op te nemen. De maand juni is alweer bijna ten einde en het was weer eens een super maand voor mij.

12 Reacties

 1. nanda
  27 juni 2013 / 08:34

  leuke favorieten heb je! Chubby (mollig) spreek je uit als ‘tjabbie’.

 2. Linda
  27 juni 2013 / 16:13

  Leuke producten, bedankt voor de tip over de Catrice mascara, die ga ik een keer proberen :-).

 3. 28 juni 2013 / 12:36

  Leuke favorieten! Ik houd ook van kokosgeur, maakt niet uit hoe sterk haha! Ik vind Moroccan Oil altijd naar zomer ruiken, geen idee waarom.

 4. Lisalouise
  28 juni 2013 / 23:37

  Wat zie je er grauw uit in het filmpje…helemaal uitgeblust.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx