Favorieten van juni met o.a. MAC, Lidl & Lush

favorietenTijd voor de favorieten van de maand juni! De nieuwe maand is al eventjes bezig, maar er stonden andere video’s even wat eerder ingepland. De favorieten waren wat later aan de beurt maar dat maakt het niet minder leuk! In deze nieuwe favorieten onder andere het favoriete wenkbrauwproduct van de laatste tijd wat eigenlijk een oogschaduw is. Deze oogreiniger van Lidl vind ik fantastisch, ook voor waterproof mascara helemaal geweldig.

De beste reiniger sinds tijden voor waterproof make-up en ook nog eens geweldig geprijsd met een prijs van maar €1,15. Echt een aanrader om ook eens te proberen, maar ik weet zeker dat iedereen dit een fijne reiniger vind. Voor de rest heb ik diverse spulletjes getest zoals de L’oréal Extra Ordinairy lijn!

Mocht je de video niet kunnen zien klik dan hier

5 Reacties

  1. 11 juli 2016 / 19:07

    Lemony Flutter van Lush heb ik ook een hele tijd gebruikt, het is echt super spul! Het enige minpuntje vind ik dat de verpakking zo groot is, die maak ik zelf persoonlijk nooit op voor de houdbaarheidsdatum. Lush mag van mij ook wel kleinere verpakkingen uitbrengen 🙂

  2. 11 juli 2016 / 21:39

    Lemony Flutter is inderdaad een erg fijn product! Mijn vingernagels worden er lekker stevig van wanneer ik het een tijdje gebruik en hij doet het zoals je zegt ook goed op droge plekjes.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx