Feestmaand | Alle winacties nog één keer op een rij!

Het is feestmaand op BelessaNL, omdat ik alweer twee jaar aan het bloggen ben. Er zijn verschillende artikelen rondom dit onderwerp voorbij gekomen. In dit artikel vertelde ik dat ik alweer twee jaar aan het bloggen ben. Ik vind jullie mening erg belangrijk en vandaar dat er ook deze maand een enquête voorbij kwam. Ik hoop dat jullie deze enquête allemaal invullen, want dat is voor mij een wijze les om BelessaNL te verbeteren en dingen te behouden die jullie fijn vinden. Als je de enquête invult maak je tevens ook nog kans op een OPI minisetje! De uitslagen van de enquête ga ik tevens ook verwerken in een blogpost. Voor de rest zijn er meer winacties online gekomen deze maand, vandaar dit overzicht.

De winacties lopen allemaal af op een andere datum, dus let daar goed op.

Klik voor de voorwaarden om mee te doen op de linkjes!

Er zijn wat problemen met het achterlaten bij het nailbeadssetje.. Wil je meedoen aan deze winactie en lukt het je niet om een comment achter te laten? Laat dan een reactie achter op dit artikel dat je mee doet aan die winactie.

Ik ga geen apart artikel maken met de uitslagen van de winacties. Diegene die gewonnen heeft kan een paar dagen na het sluiten van de winacties een e-mail verwachten.

Succes allemaal!

Share:

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx