Filmpje: Make-up stash (update september)

Ik voel mij helaas nog niet goed, vandaar ook dat er niet standaard een artikel klaar stond om 6 uur. Ik had van de week al heel wat artikelen ingepland, maar tot en met zaterdag. Gister had ik even de kracht niet om een artikel online te zetten. Ik wil wat gaan werken met vaste thema’s op dagen op mijn site. Op zondag kunnen jullie een filmpje verwachten. Ik had op mijn oude kanaal een filmpje staan van mijn make-up stash en er kwamen vragen of ik mijn make-up stash opnieuw wilde opnemen na mijn verhuizing.  Mijn make-up stash is niet drastisch verandert, maar neem zelf maar een kijkje. 

Mochten jullie vragen hebben over producten stel ze dan bij de comments en op youtube. Ik wil ook nog als daar behoefte aan is wat dieper ingaan op sommige producten. Bijvoorbeeld mijn lipsticks laten zien, mijn palettes, blushes etc. Dan moeten jullie dat ook even aangeven!

Mocht je het filmpje niet kunnen zien klik dan hier

 Andere filmpjes over mijn stash:

11 Reacties

 1. 23 september 2012 / 09:56

  Mooie stash heb je! Wat zonde trouwens dat je die Inglot palettes niet opstapelt 😛 Maar misschien is het mijn tik… 😛

  • 23 september 2012 / 10:07

   Ik had ze eerst wel opgestapeld, maar ik vond het toch niet overzichtelijk genoeg als ik op zoek was naar een kleurtje. Vandaar dus dat ik ze zo heb neergelegd! 😀

 2. 23 september 2012 / 10:02

  Leuk filmpje! Ik vind je paletten heel leuk 😀

 3. Joyce
  23 september 2012 / 10:23

  Leuk om te zien! Wat heb je veel en mooie producten! 🙂

 4. 23 september 2012 / 11:10

  Super leuk om te zien! Je hebt echt mooie producten.

 5. 23 september 2012 / 21:07

  Heel leuk om te zien en wat heb je een mooie stash!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx