Golden Rose Jolly Jewels nagellak

Woehoe ik heb geweldige lakjes ontdekt en ik kan het wel van de daken schreeuwen. Ik had ze al op het oog en ik hield de shop van MLG goed in te gaten, want daar zouden ze over een tijdje verkocht werden. Zijn jullie klaar voor een overload aan glitter? Ik wel!

Ik heb al eerder kennis gemaakt met producten van Golden Rose. Ik ben ook al vaker op vakantie geweest naar Turkije en het merk Golden Rose wordt daar echt op iedere hoek van de straat verkocht. Dus mocht je ooit naar Turkije bent geweest, dan ben je het vast wel tegenkomen. Over de producten die ik heb geprobeerd was ik erg tevreden. Eén keer heb ik een blush gebruikt, waar ik niet tevreden over was, maar dat kwam niet door de het product, maar door de kleur die totaal niet bij mijn huid past.

Ik bestelde dus bij de shop van Miss Lipgloss vijf van deze Golden Rose lakken. Niet gewoon netjes eentje om te proberen, maar nee meteen vijf. Ik kon gewoon ècht niet kiezen, dus ik mocht er van mijzelf vijf nemen, omdat ik al een lange tijd geen nagellak meer had besteld. Ik ben op een streng ‘nagellak koop verbod’, omdat ik meer dan zat lakken in mijn stash heb.

Ik had nog nooit bij MLG besteld, maar de bestelling kwam meteen de volgende dag al de deur – helaas was ik niet thuis – dus de bestelling werd de volgende dag opnieuw aangeboden en toen was ik er gelukkig wel. De bestelling kwam netjes verpakt binnen in een doosje met een handgeschreven kaartje, echt zo lief!

De lakjes hebben geen namen, maar nummers, dat vind ik zelf altijd erg jammer. Ik ben gek op merken die van die toffe namen verzinnen.

Nr.110 // Is een witte lak met kleine en grove glitters erin in roze en donker paars. Van dit lakje draag ik drie lagen en als je goed kijkt zie je nog wel mijn nagel erdoorheen. Ik vind het niet storend, maar naar drie lagen verwacht ik wel dekking, ja ook van een glitterlak.

\

Nr.105 // De dekking van deze lak is net als zijn voorganger. Ik vind dit wel echt een toffe glittercombinatie!

Nr. 108 // Dit roze jelly lakje met glitters erin staat vast mooier met een donkere basislak er onder. Dan knallen de glitters ook wat meer.

Nr. 111 // Dit lakje dekt beter dan zijn voorgangers in drie lagen en ik vind het kleurtje echt tof, supertof!

Nr.115 // Komt dit lakje je niet bekend voor? China Glaze heeft onlangs een lakje uitgebracht met de naam it’s a trap-eze en dit lakje lijkt er echt sprekend op! Dit lakje heb een romige witte basis met allerlei zonder glitters, lovely!

Ik ben erg blij met de lakken! De dekking van sommige lakken valt mij wel tegen, sommige lakken zijn na drie lagen niet volledig dekkend. Nu valt dat met glitterlakken niet zo erg op, maar ik vind drie lagen al teveel. Ik lak liever mijn nagels met zo min mogelijk laagjes, ja erg lui ben ik. Ondanks de dekking ben ik onder de indruk van de kleurtjes, wat een toffe glittercombinaties.  De lakken zijn door de vele glitters wel aan de dikke kant. De lak zelf is niet stroperig, maar het komt meer door de hoeveelheid glitters die erin zitten.

De Jolly Jewels lakken zijn dus te koop bij de webshop van MLG en voor de prijs van €3,95 is één van deze toffe glitterlakken van jou!

30 Reacties

 1. Wendy (B)
  8 februari 2013 / 07:38

  Streng nagellak verbod?
  Leg uit 😉
  Leuke kleurtjes!
  Ik heb al vaak gekeken bij MissLipgloss maar nog niets besteld.
  Dat zal zeker eens gebeuren 😀

  • 8 februari 2013 / 08:04

   Ik heb een lange tijd een heleboel lakjes gekocht en ik vind dat ik genoeg heb. Ik moet eerst maar eens mijn huidige stash opmaken en eens allemaal gebruiken. Vandaar mijn nagellak koop verbod haha. Een lange tijd heb ik geen lakjes meer gekocht en nu was het weer eens zover. Deze lakken kon ik niet voorbij laten gaan.

   • Wendy (B)
    8 februari 2013 / 16:52

    Kelly, ik deel je mening 🙂
    Ik denk ook zo maar ’t is oh zo moeilijk soms 😀 !
    Wat ik wel al gedaan heb (of probeer) is om er te verkopen.

 2. 8 februari 2013 / 08:45

  Wouw, wat een aparte lakjes! Ziet er erg mooi uit. Vooral die roze, wouw..

 3. 8 februari 2013 / 09:48

  Ik zag dat ze hier bij een salon Golden Rose verkopen, na deze leuke review ga ik toch eens kijken want die prijs is echt leuk voor zulke lakjes

 4. 8 februari 2013 / 10:00

  OH ze zijn zo mooi! Ik heb ze zelf ook willen bestellen, maar toch niet gedaan en als ik jouw foto’s weer zie, denk ik oooo zal ik.

 5. 8 februari 2013 / 10:52

  Zo’n persoonlijk briefje erbij maakt het extra leuk. Echt leuke lakjes.

  Liefs,xxx

 6. 8 februari 2013 / 10:53

  Ik vind ze niet allemaal mooi, de rode glitters spreken mij het meest aan! Succes met het nagellak-koop-verbod.. ik heb er ook een voor mijzelf, valt niet mee! haha 🙂

  • Wendy (B)
   8 februari 2013 / 17:04

   Hier hetzelfde probleem 😉

 7. 8 februari 2013 / 11:00

  Leuke lakjes! En wat een lief briefje van Cynthia erbij, haha 😀

 8. 8 februari 2013 / 13:56

  Wauw die rode met roze glitters is echt prachtig.. Ik hou wel van die huge flakies in nagellak!!
  kreeg je ze dr heel moeilijk af?

  • 8 februari 2013 / 17:08

   Het viel mij nog mee! Als je een watje met nagellakremover om je vinger heen doet en het in laat trekken dan gaan de glitters er makkelijker af en hoef je minder hard te boenen. Ik haal glitterlakken er altijd af op deze manier en dan valt het al met al nog wel mee 🙂

 9. 8 februari 2013 / 13:57

  mweh zie ze steeds vaker voorbij komen huilen wil ze hebben lol

 10. 8 februari 2013 / 14:38

  De roze en blauwe lakjes zijn super mooi 🙂 Ik zag het ook al bij Misslipgloss

 11. 8 februari 2013 / 15:37

  Zijn inderdaad veel laagjes! Maar ze zijn zoooo LEUK!

 12. Stephanie
  9 februari 2013 / 04:21

  Leuke lakjes! Heb zelf de Rimmel Preciouw Stones, lijkt een beetje op de rode uit je blog 🙂

  • 10 februari 2013 / 10:59

   De Rimmel Precious Stones zijn ook hele mooie lakken! Dat is inderdaad ongeveer wel hetzelfde idee als deze lakken. Hopelijk brengt Rimmel binnenkort ook weer wat leuke glitterlakjes uit!

 13. Tessa
  10 februari 2013 / 09:43

  Je zegt bij de eerste lak dat je je nagelriemen er doorheen ziet. Neem aan dat je bedoelt je nagelrandje (oftewel vrije rand) want je lakt je nagelriemen toch niet mee??

  • 10 februari 2013 / 10:58

   Ik bedoel natuurlijk dat je mijn nagel er doorheen ziet na zoveel lagen. Als je alleen maar hier komt om net zolang te zoeken tot je iets vindt wat niet klopt, dan kan je maar weer beter wegblijven van mijn site 🙂

 14. tessa
  11 februari 2013 / 14:03

  Nou das de reden niet hoor maar dat vind jij. Ik had gelezen dat je graag gecorrigeerd wilt worden als mensen iets zien en volgensmij heb ik dat heel netjes gedaan of niet soms?

 15. 14 februari 2013 / 12:38

  Mooi zijn ze!! de roze is mijn fav! super leuk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx