Handmade with Love!

Ik ben gek op sieraden en ik koop dan ook regelmatig nieuwe sieraden, naast de vaste sieraden die ik altijd draag zoals mijn Pandora´s & mijn Mi Moneda-ketting. Op de blog van Marlies kan je deze hele leuke armbandjes bestellen. Tevens heeft ze ook een hele leuke blog, dus neem eens een kijkje op haar site! Ik was helemaal verliefd toen ik deze armbandjes zag, ben de laatste tijd gek op van die dunne armbandjes met een simpel bedeltje.  Kijk snel mee naar deze leuke armbandjes!

Ik heb redelijk brede polsen en bij mij passen de armbandjes net geen drie keer omheen, vandaar dat ik ze twee keer omgeslagen om mijn arm draag, met een knoopje onderaan het elastiek. De armbandjes kosten per stuk maar 2 euro en voor drie armbandjes betaal je maar 5 euro en ze zijn echt super leuk!

Share:

18 Reacties

 1. 29 mei 2013 / 06:47

  Ik vind ze echt heel leuk en schattig! Ik zag ze laatst ook bij haar! Leuk als cadeautje ook 🙂

  • 29 mei 2013 / 08:42

   Ja zou toch super zijn als je dat cadeau kreeg! Leuk prijsje ook voor een klein cadeautje!

 2. 29 mei 2013 / 10:20

  Erg leuk deze! Ik vind vooral de kleurtjes heel cute.

 3. 29 mei 2013 / 11:21

  Wat super schattig! Heel leuk en ook nog eens voor een leuk prijsje 🙂

 4. laura
  29 mei 2013 / 16:56

  Leuk idd! En zo simpel ideaal voor naar het werk.

 5. 29 mei 2013 / 18:16

  Ik ben echt dol op dat soort armbandjes, hartstikke leuk!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx