Herbalife | Herbal Aloë Strengthening shampoo en conditioner

Ik heb een tijd geleden een winactie gewonnen bij BeautyNL. Ik vind de Aloë Vera geur echt heerlijk en Aloë Vera heeft een hele goede werking op mijn huid. Ik stond dan ook te springen dat ik de gehele Herbalife Aloë Vera collectie had gewonnen, yeah! Herbalife was in mijn ogen een merk wat afslankproducten verkoopt en ik vind het dan ook super om te ontdekken dat Herbalife ook producten verkoopt voor de lichamelijke verzorging. Tijd om uit te testen! 

 

Bron foto

 

De verzorgingslijn van de Herbal Aloe bestaat uit zes producten. Deze zes producten zijn speciaal ontwikkeld om mij van top tot teen te laten stralen, dus daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar.

Alle producten bevatten botanische ingrediënten en zijn vrij van parabenen en sulfaten, dus dat is mild genoeg voor iedereen en iedere dag te gebruiken. De botanische ingrediënten zorgen ervoor dat je huid en haar zijdezacht aanvoelt.

Verpakkingen: De verpakking van de shampoo en tevens ook die van de conditioner (zijn dezelfde verpakkingen) vind ik erg handig. Ik vind een tube voor shampoo erg praktisch en waar het mij vooral omgaat is dat ik niet erg lastig moet doen om de dop te kunnen openen en er weer op te draaien. Zo’n kliksysteem kan je prima met één hand doen, ideaal. Ik kan er niet tegen als je de dop met twee handen open en dicht moet draaien. Heb je net wat shampoo op je hand, glijdt dat vervolgens weer richting het doucheputje.

Wat belooft de shampoo te doen voor je haar? De shampoo verzorgt het haar en de haarpunten worden versterkt, waardoor uw haar na één wasbeurt al zijdezacht aanvoelt.

 • De shampoo maakt het haar na één wasbeurt al tien keer sterker.
 • Vermindert haarbreuk met 90%
 • Gehydrolyseerd tarweproteïne helpt uw haar te beschermen, herstellen en versterken*
 • Kleurbehoudende formule

De shampoo ruikt heerlijk naar Aloë Vera, ik vind dat zo’n heerlijk geur. De shampoo ruikt ook ergens naar de ‘vroege morgen’ in de lente. Ik kan niet zo goed beschrijven wat ik daar mee bedoel, maar de lente heeft zo’n typische geur. Ik heb van mijzelf echt slap, dun en futloos haar, dus wat versterking voor mijn haar dat kan mijn haar wel gebruiken.

De shampoo heb ik een week lang getest en ik heb met deze shampoo vier keer mijn haar gewassen in de week. Ik  ben echt zo’n type die het liefst iedere dag mijn haar was, ook al weet ik dat het helemaal niet goed is voor je haar. Ondanks het gebruik van droogspray vind ik het gewoon niet fris genoeg aanvoelen als ik het niet was. Dus ik heb echt mijn best gedaan deze week om mijn haar niet al te veel te wassen.

De shampoo schuimt prima en je hebt maar een klein beetje nodig om je haar ermee te kunnen inmasseren. Mijn haar voelde goed aan na het wassen met deze shampoo. Ik kreeg er geen droge slierten van, wat ik eerder heb ervaren met een shampoo. Mijn haar was goed doorkambaar en mijn haar voelde erg fijn en zacht aan.

Ik verf mijn haar een paar keer per jaar. Ik heb niet gemerkt dat de haarkleur vervaagt na het gebruik van deze shampoo. Ik zag geen verschil daarin.

Wat belooft de crèmespoeling voor je haar?  Verander uw haar met een conditionerdie de haarpunten versterkt, waardooruw haar al na één wasbeurt zijdezachtaanvoelt. Kleurbehoudende formule.

 • Versterkt haarpunten voor een zijdezachtgevoel na slechts één wasbeurt*
 • Geavanceerde conditioner mettarweproteïne
 • Kleurbehoudende formule

De crèmespoeling moet je drie minuten laten intrekken, wat ik wel aan de lange kant vind. Ik vind 1 minuut de crèmespoeling in laten trekken genoeg. Doordat mijn haar al aardig aan de zachte kant is van de shampoo heb je maar een klein beetje crèmespoeling nodig. Ik vind crèmespoeling zo heerlijk aanvoelen in mijn haar, dus ik gebruik het eigenlijk bij iedere douchebeurt. Mijn haar was al redelijk doorkambaar, maar na het gebruik van deze crèmespoeling vliegt mijn kam er zo doorheen. Na het wassen voelt mijn haar niet vettig en ook niet slap aan. Heerlijke combi deze twee producten.

Beide producten kosten per stuk €12,39 dus dat is voor een shampoo en een crèmespoeling toch al rond de €25,00. Ik vind het aan de dure kant voor twee producten.

Heb jij wel eens gehoord dat Herbalife ook verzorgende producten verkoopt? Zou je de andere reviews ook willen lezen over mijn gewonnen producten van Herbalife?

8 Reacties

 1. 23 januari 2013 / 15:48

  Nou, dat is zeker niet goedkoop.
  Reviews vind ik altijd leuk om te lezen, zelfs al ben ik helemaal niet van plan zo’n product te kopen.

 2. 23 januari 2013 / 16:16

  Ben opzich wel nieuwsgierig naar de shampoo zoals je ‘m omschrijft! Tis inderdaad wel prijzig!

 3. 23 januari 2013 / 16:23

  Fijn dat de haarproducten je bevallen, Kelly! Bedankt voor de url. 😉

 4. 23 januari 2013 / 22:45

  Ik denk bij Herbalife altijd aan die shakes om af te vallen! haha dat ze ook verzorgingsproducten hadden is nieuw voor mij. De geur van aloe vera spreekt me wel aan!

 5. 24 januari 2013 / 17:21

  Klinkt wel goed 🙂 Nog niet van gehoord maar het ziet er goed uit!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx